Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with
or
.
Download ZIP
Commits on Dec 21, 2010
  1. Snapshot 56

    authored
Commits on Dec 20, 2010
  1. Avoid unnecessary clearing of the status line

    authored
    When resizing a (Vim-) window don't use the CLEAR flag as it causes the
    status line to be redrawn (which causes problems for plugins like
    Command-T).
    
    The reason CLEAR was used in the first place was because resizing a
    window would cause display corruption due to wide letters like "w"
    spilling over into the neigboring display cell.  To circumvent this
    problem we now always clear neigboring blank cells whenever a cell is
    cleared (just like other GUIs deal with faked bold glyphs spilling over
    into neighboring display cells).
Commits on Dec 19, 2010
  1. Fix proxy icon response to modified buffers

    authored
    The proxy icon is only disabled when the current buffer is modified
    (previously this happened when any buffer was modified).  This also has
    the consequence that the dot in the red "close button" only appears when
    the current buffer is modified.
  2. Merge branch 'vim'

    authored
    Conflicts:
    	runtime/syntax/vim.vim
Commits on Dec 17, 2010
  1. @brammool

    updated for version 7.3.087

    brammool authored
    Problem:    EINTR is not always defined.
    Solution:   Include errno.h in vim.h.
  2. @brammool

    updated for version 7.3.086

    brammool authored
    Problem:    When using a mapping with an expression and there was no count,
    	    v:count has the value of the previous command. (ZyX)
    Solution:   Also set v:count and v:count1 before getting the character that
    	    could be a command or a count.
  3. @brammool

    updated for version 7.3.085

    brammool authored
    Problem:    Inconsistency with preproc symbols.  void * computation.
    Solution:   Include vimio.h from vim.h.  Add type cast.
  4. @brammool

    updated for version 7.3.084

    brammool authored
    Problem:    When splitting the window, the new one scrolls with the cursor at
    	    the top.
    Solution:   Compute w_fraction before setting the new height.
  5. @brammool

    updated for version 7.3.083

    brammool authored
    Problem:    When a read() or write() is interrupted by a signal it fails.
    Solution:   Add read_eintr() and write_eintr().
  6. @brammool

    updated for version 7.3.082

    brammool authored
    Problem:    Leaking file descriptor when hostname doesn't exist.
    Solution:   Remove old debugging lines.
Commits on Dec 10, 2010
  1. @brammool

    Update runtime files.

    brammool authored
  2. Check for conversion error in Core Text renderer

    authored
    Original patch by Kazuki Sakamoto.
  3. Merge branch 'vim' into merge

    authored
    Conflicts:
    	src/auto/configure
    	src/eval.c
    	src/netbeans.c
Commits on Dec 8, 2010
  1. @brammool

    updated for version 7.3.081

    brammool authored
    Problem:    Non-printable characters in 'statusline' cause trouble. (ZyX)
    Solution:   Use transstr(). (partly by Caio Ariede)
  2. @brammool

    updated for version 7.3.080

    brammool authored
    Problem:    Spell doesn't work on VMS.
    Solution:   Use different file names. (Zoltan Bartos, Zoltan Arpadffy)
  3. @brammool

    updated for version 7.3.079

    brammool authored
    Problem:    Duplicate lines in makefile.
    Solution:   Remove the lines. (Hong Xu)
  4. @brammool

    updated for version 7.3.078

    brammool authored
    Problem:    Warning for unused variable.
    Solution:   Adjuste #ifdefs.
  5. @brammool

    updated for version 7.3.077

    brammool authored
    Problem:    When updating crypt of swapfile fails there is no error message.
    	    (Carlo Teubner)
    Solution:   Add the error message.
  6. @brammool

    updated for version 7.3.076

    brammool authored
    Problem:    Clang warnings for dead code.
    Solution:   Remove it. (Carlo Teubner)
Commits on Dec 2, 2010
  1. @brammool

    updated for version 7.3.075

    brammool authored
    Problem:    Missing part of 'wildignorecase'
    Solution:   Also adjust expand()
  2. @brammool

    updated for version 7.3.074

    brammool authored
    Problem:    Can't use the "+ register like "* for yank and put.
    Solution:   Add "unnamedplus" to the 'clipboard' option. (Ivan Krasilnikov)
  3. @brammool

    updated for version 7.3.073

    brammool authored
    Problem:    Double free memory when netbeans command follows DETACH.
    Solution:   Only free the node when owned. (Xavier de Gaye)
  4. @brammool

    updated for version 7.3.072

    brammool authored
    Problem:    Can't complete file names while ignoring case.
    Solution:   Add 'wildignorecase'.
  5. @brammool

    updated for version 7.3.071

    brammool authored
    Problem:    Editing a file in a window that's in diff mode resets 'diff'
    	    but not cursor binding.
    Solution:   Reset cursor binding in two more places.
  6. @brammool

    updated for version 7.3.070

    brammool authored
    Problem:    Can set environment variables in the sandbox, could be abused.
    Solution:   Disallow it.
Commits on Nov 24, 2010
  1. @brammool

    updated for version 7.3.069

    brammool authored
    Problem:    GTK: pressing Enter in inputdialog() doesn't work like clicking OK
    	    as documented.
    Solution:   call gtk_entry_set_activates_default(). (Britton Kerin)
  2. @brammool

    updated for version 7.3.068

    brammool authored
    Problem:    Using freed memory when doing ":saveas" and an autocommand sets
    	    'autochdir'. (Kevin Klement)
    Solution:   Get the value of fname again after executing autocommands.
  3. @brammool

    updated for version 7.3.067

    brammool authored
    Problem:    Ruby: Init_prelude is not always available.
    Solution:   Remove use of Init_prelude. (Yasuhiro Matsumoto)
  4. @brammool

    updated for version 7.3.066

    brammool authored
    Problem:    Crash when changing to another window while in a :vimgrep command.
    	    (Christian Brabandt)
    Solution:   When wiping out the dummy before, remove it from aucmd_win.
  5. @brammool

    updated for version 7.3.065

    brammool authored
    Problem:    Can't get current line number in a source file.
    Solution:   Add the <slnum> item, similar to <sfile>.
  6. @brammool

    updated for version 7.3.064

    brammool authored
    Problem:    Win32: ":dis +" shows nothing, but "+p does insert text.
    Solution:   Display the * register, since that's what will be inserted.
    	    (Christian Brabandt)
  7. @brammool

    updated for version 7.3.063

    brammool authored
    Problem:    Win32: Running a filter command makes Vim lose focus.
    Solution:   Use SW_SHOWMINNOACTIVE instead of SW_SHOWMINIMIZED. (Hong Xu)
Commits on Nov 16, 2010
  1. @brammool

    Updated runtime files.

    brammool authored
  2. @brammool

    updated for version 7.3.062

    brammool authored
    Problem:    Python doesn't work properly when installed in another directory
    	    than expected.
    Solution:   Figure out home directory in configure and use Py_SetPythonHome()
    	    at runtime. (Roland Puntaier)
Something went wrong with that request. Please try again.