Permalink
Commits on Jul 22, 2011
  1. Snapshot 60

    committed Jul 22, 2011
  2. Merge branch 'vim'

    committed Jul 22, 2011
  3. Fix for zsh causing freezes on Lion

    Make sure tty is opened using the same flags as when opening the pty.
    In particular, the O_NOCTTY was missing from the tty open call.  This
    caused waitpid() to always return 0 and Vim would get stuck in an
    endless loop waiting for the child to exit.
    committed Jul 22, 2011
  4. Addendum to emergency fix

    Ensure vim_message() outputs an empty message when the Ruby string has
    length 0.  Failing to do this will cause the message area not to clear
    when it should.
    committed Jul 21, 2011
  5. Emergency fix for Ruby problems

    With optimizations enabled "alloca(len)" generates code which depends on
    "len > 0".  If "len == 0" then the stack pointer becomes botched.  This
    fix simply avoids a call to "alloca(len)" in the latter case.  The root
    of this problem may be deeper than this, hence I am calling this an
    "emergency fix" for now but at least it fixes the crashes in the Ruby
    interface that appear when compiling on Mac OS X 10.7.
    committed Jul 21, 2011
Commits on Jul 20, 2011
  1. updated for version 7.3.260

    Problem:    CursorHold triggers on an incomplete mapping. (Will Gray)
    Solution:   Don't trigger CursorHold when there is typeahead.
    brammool committed Jul 20, 2011
  2. updated for version 7.3.259

    Problem:    Equivalence classes only work for latin characters.
    Solution:   Add the Unicode equivalence characters. (Dominique Pelle)
    brammool committed Jul 20, 2011
  3. updated for version 7.3.258

    Problem:    MS-Windows: The edit with existing vim context menu entries can be
    	    unwanted.
    Solution:   Let a registry entry disable them. (Jerome Vuarand)
    brammool committed Jul 20, 2011
  4. updated for version 7.3.257

    Problem:    Not all completions are available to user commands.
    Solution:   Add "color", "compiler", "file_in_path" and "locale". (Dominique
    	    Pelle)
    brammool committed Jul 20, 2011
  5. updated for version 7.3.256

    Problem:    Javascript indenting not sufficiently tested.
    Solution:   Add more tests. (Luc Deschenaux)  Mark the lines that are indented
    	    wrong.
    brammool committed Jul 20, 2011
  6. updated for version 7.3.255

    Problem:    When editing a file such as "File[2010-08-15].vim" an E16 error is
    	    given. (Manuel Stol)
    Solution:   Don't give an error for failing to compile the regexp.
    brammool committed Jul 20, 2011
Commits on Jul 18, 2011
  1. Updated runtime files.

    Add missing test82 files.
    brammool committed Jul 18, 2011
Commits on Jul 17, 2011
  1. Merge branch 'vim'

    Conflicts:
    	src/auto/configure
    committed Jul 17, 2011
Commits on Jul 16, 2011
  1. Fix compiler warning

    committed Jul 16, 2011
  2. Fix bug in swipe code

    committed Jul 16, 2011
Commits on Jul 15, 2011
  1. updated for version 7.3.254

    Problem:    The coladd field is not reset when setting the line number for a
    	    ":call" command.
    Solution:   Reset it.
    brammool committed Jul 15, 2011
  2. updated for version 7.3.253

    Problem:    "echo 'abc' > ''" returns 0 or 1, depending on 'ignorecase'.
    	    Checks in mb_strnicmp() for illegal and truncated bytes are
    	    wrong.  Should not assume that byte length is equal before case
    	    folding.
    Solution:   Add utf_safe_read_char_adv() and utf_strnicmp(). Add a test for
    	    this. (Ivan Krasilnikov)
    brammool committed Jul 15, 2011
  3. updated for version 7.3.252

    Problem:    Tests fail. (David Northfield)
    Solution:   Add missing update for .ok file.
    brammool committed Jul 15, 2011
  4. updated for version 7.3.251

    Problem:    "gH<Del>" deletes the current line, except when it's the last
    	    line.
    Solution:   Set the "include" flag to indicate the last line is to be deleted.
    brammool committed Jul 15, 2011
  5. updated for version 7.3.250

    Problem:    Python: Errors in Unicode characters not handled nicely.
    Solution:   Add the surrogateescape error handler. (lilydjwg)
    brammool committed Jul 15, 2011
  6. updated for version 7.3.249

    Problem:    Wrong indenting for array initializer.
    Solution:   Detect '}' in a better way. (Lech Lorens)
    brammool committed Jul 15, 2011
  7. updated for version 7.3.248

    Problem:    PC Install instructions missing install instructions.
    Solution:   Step-by-step explanation. (Michael Soyka)
    brammool committed Jul 15, 2011