Permalink
Commits on Nov 10, 2011
  1. Snapshot 63

    committed Nov 10, 2011
  2. Merge branch 'vim'

    Conflicts:
    	src/option.c
    committed Nov 10, 2011
Commits on Oct 26, 2011
  1. updated for version 7.3.353

    Problem:    Missing part of the urxvt patch.
    Solution:   Add the change in term.c
    brammool committed Oct 26, 2011
  2. updated for version 7.3.352

    Problem:    When completing methods dict functions and script-local functions
    	    get in the way.
    Solution:   Sort function names starting with "<" to the end. (Yasuhiro
    	    Matsumoto)
    brammool committed Oct 26, 2011
  3. updated for version 7.3.351

    Problem:    Text formatting uses start of insert position when it should not.
    	    (Peter Wagenaar)
    Solution:   Do not use Insstart when intentionally formatting.
    brammool committed Oct 26, 2011
  4. updated for version 7.3.350

    Problem:    Block of code after ":lua << EOF" may not work. (Paul Isambert)
    Solution:   Recognize the ":lua" command, skip to EOF.
    brammool committed Oct 26, 2011
  5. updated for version 7.3.349

    Problem:    When running out of memory during startup trying to open a
    	    swapfile will loop forever.
    Solution:   Let findswapname() set dirp to NULL if out of memory.
    brammool committed Oct 26, 2011
  6. updated for version 7.3.348

    Problem:    "call range(1, 947948399)" causes a crash. (ZyX)
    Solution:   Avoid a loop in the out of memory message.
    brammool committed Oct 26, 2011
  7. updated for version 7.3.347

    Problem:    When dropping text from a browser on Vim it receives HTML even
    	    though "html" is excluded from 'clipboard'. (Andrei Avk)
    Solution:   Fix the condition for TARGET_HTML.
    brammool committed Oct 26, 2011
Commits on Oct 20, 2011
  1. Updated runtime files.

    brammool committed Oct 20, 2011
  2. updated for version 7.3.346

    Problem:    It's hard to test netbeans commands.
    Solution:   Process netbeans commands after :sleep. (Xavier de Gaye)
    brammool committed Oct 20, 2011
  3. updated for version 7.3.345

    brammool committed Oct 20, 2011
  4. updated for version 7.3.344

    Problem:    Problem with GUI startup related to XInitThreads.
    Solution:   Use read() and write() instead of fputs() and fread(). (James
    	    Vega)
    brammool committed Oct 20, 2011
  5. updated for version 7.3.343

    Problem:    No mouse support for urxvt.
    Solution:   Implement urxvt mouse support, also for > 252 columns.  (Yiding
    	    Jia)
    brammool committed Oct 20, 2011
  6. updated for version 7.3.342

    Problem:    Code not in Vim style.
    Solution:   Fix the style. (Elias Diem)
    brammool committed Oct 20, 2011
  7. updated for version 7.3.341

    Problem:    Local help files are only listed in help.txt, not in translated
    	    help files.
    Solution:   Also find translated help files. (Yasuhiro Matsumoto)
    brammool committed Oct 20, 2011
  8. updated for version 7.3.340

    Problem:    When 'verbosefile' is set ftplugof.vim can give an error.
    Solution:   Only remove filetypeplugin autocommands when they exist. (Yasuhiro
    	    Matsumoto)
    brammool committed Oct 20, 2011
  9. updated for version 7.3.339

    Problem:    "make shadow" doesn't link all test files.
    Solution:   Add a line in Makefile and Filelist.
    brammool committed Oct 20, 2011
Commits on Oct 12, 2011
  1. updated for version 7.3.338

    Problem:    Using getchar() in an expression mapping doesn't work well.
    Solution:   Don't save and restore the typeahead. (James Vega)
    brammool committed Oct 12, 2011