Permalink
Commits on Sep 1, 2012
  1. Snapshot 65

    committed Sep 1, 2012
  2. Merge branch 'vim'

    Conflicts:
    	src/ex_getln.c
    	src/option.c
    	src/vim.h
    committed Sep 1, 2012
Commits on Aug 29, 2012
  1. updated for version 7.3.646

    Problem:    When reloading a buffer the undo file becomes unusable unless ":w"
    	    is executed. (Dmitri Frank)
    Solution:   After reloading the buffer write the undo file. (Christian
    	    Brabandt)
    brammool committed Aug 29, 2012
  2. updated for version 7.3.645

    Problem:    No tests for patch 7.3.625 and 7.3.637.
    Solution:   Add more tests for the "gn" command and try/catch. (Christian
    	    Brabandt)
    brammool committed Aug 29, 2012
  3. updated for version 7.3.644

    Problem:    Dead code for BeOS GUI.
    Solution:   Remove unused __BEOS__ stuff.
    brammool committed Aug 29, 2012
  4. updated for version 7.3.643

    Problem:    MS-Windows: When starting gvim maximized 'lines' and 'columns' are
    	    wrong. (Christian Robinson)
    Solution:   Move the check for gui.starting from ui_get_shellsize() to
    	    check_shellsize().
    brammool committed Aug 29, 2012
  5. updated for version 7.3.642

    Problem:    Segfault with specific autocommands.  Was OK after 7.3.449 and
    	    before 7.3.545. (Richard Brown)
    Solution:   Pass TRUE for abort_if_last in the call to close_buffer().
    	    (Christian Brabandt)
    brammool committed Aug 29, 2012
  6. updated for version 7.3.641

    Problem:    ":mkview" uses ":normal" instead of ":normal!" for folds. (Dan)
    Solution:   Add the bang. (Christian Brabandt)
    brammool committed Aug 29, 2012
  7. updated for version 7.3.640

    Problem:    It's not easy to build Vim on Windows with XPM support.
    Solution:   Binary files for 7.3.639. (Sergey Khorev)
    brammool committed Aug 29, 2012
  8. updated for version 7.3.639

    Problem:    It's not easy to build Vim on Windows with XPM support.
    Solution:   Include the required files, they are quite small.  Update the
    	    MSVC makefile to use them.  Binary files are in the next patch.
    	    (Sergey Khorev)
    brammool committed Aug 29, 2012
Commits on Aug 23, 2012
  1. updated for version 7.3.638

    brammool committed Aug 23, 2012
  2. updated for version 7.3.637

    Problem:    Cannot catch the error caused by a foldopen when there is no fold.
    	    (ZyX, Issue 48)
    Solution:   Do not break out of the loop early when inside try/catch.
    	    (Christian Brabandt) Except when there is a syntax error.
    brammool committed Aug 23, 2012
  3. updated for version 7.3.636

    Problem:    Not all zero-width matches handled correctly for "gn".
    Solution:   Move zero-width detection to a separate function. (Christian
    	    Brabandt)
    brammool committed Aug 23, 2012
  4. updated for version 7.3.635

    Problem:    Issue 21: System call during startup sets 'lines' to a wrong
    	    value. (Karl Yngve)
    Solution:   Don't set the shell size while the GUI is still starting up.
    	    (Christian Brabandt)
    brammool committed Aug 23, 2012
  5. updated for version 7.3.634

    Problem:    Month/Day format for undo is confusing. (Marcin Szamotulski)
    Solution:   Always use Year/Month/Day, should work for everybody.
    brammool committed Aug 23, 2012
Commits on Aug 19, 2012
  1. Disable toolbar by default

    The toolbar is an anachronism and there are no 2x icons so it looks
    horrendous on a Retina display.  Users can always re-enable it by adding
    "set go+=T" to their ~/.gvimrc.
    committed Aug 19, 2012
  2. Default to using CoreText renderer

    The default renderer is too "loose" on OS X 10.8 whereas the CoreText
    renderer looks the same across all platforms.  Furthermore, the CoreText
    renderer is many times faster.
    
    A downside to the CoreText renderer is that it does not support the text
    input protocols properly, so e.g. three-finger tapping to show
    dictionary results does not work.  It also does not show marked text as
    it is being drawn if the "inline marked text" option is disabled.
    committed Aug 19, 2012
Commits on Aug 17, 2012
  1. Fix warnings etc in PSMTabBarControl framework

    This also gets rid of a runtime warning that would get logged on OS X
    10.8 regarding the use of a deprecated method.
    committed Aug 17, 2012