Permalink
Commits on Dec 12, 2012
  1. Snapshot 66

    committed Dec 12, 2012
  2. Merge branch 'vim'

    Conflicts:
    	runtime/doc/various.txt
    committed Dec 12, 2012
Commits on Dec 8, 2012
  1. Fix for 'ballooneval' breaking 'updatetime'

    Balloon eval would cause CursorHold to be triggered immediately after a
    scrolling event without taking 'updatetime' into consideration.
    
    This fixes Issue 432.
    committed Dec 8, 2012
Commits on Dec 6, 2012
  1. updated for version 7.3.754

    Problem:    Latest nmake is not recognized.
    Solution:   Add nmake version 11.00.51106.1. (Raymond Ko)
    brammool committed Dec 6, 2012
Commits on Dec 5, 2012
  1. updated for version 7.3.753

    Problem:    When there is a QuitPre autocommand using ":q" twice does not work
    	    for exiting when there are more files to edit.
    Solution:   Do not decrement quitmore in an autocommand. (Techlive Zheng)
    brammool committed Dec 5, 2012
  2. Update runtime files.

    brammool committed Dec 5, 2012
  3. updated for version 7.3.752

    Problem:    Test 49 script file doesn't fold properly.
    Solution:   Add a colon.
    brammool committed Dec 5, 2012
  4. updated for version 7.3.751

    Problem:    Test 61 is flaky, it fails once in a while.
    Solution:   When it fails retry once.
    brammool committed Dec 5, 2012
  5. updated for version 7.3.750

    Problem:    The justify macro does not always work correctly.
    Solution:   Fix off-by-one error (James McCoy)
    brammool committed Dec 5, 2012
  6. updated for version 7.3.749

    Problem:    Python interface doesn't build without the multi-byte feature.
    Solution:   Add #ifdef. (Ken Takata)
    brammool committed Dec 5, 2012
  7. updated for version 7.3.748

    Problem:    Cannot properly test conceal mode.
    Solution:   Add the screencol() and screenrow() functions.  Use them in
    	    test88. (Simon Ruderich)
    brammool committed Dec 5, 2012
  8. updated for version 7.3.747

    Problem:    When characters are concealed text aligned with tabs are no longer
    	    aligned, e.g. at ":help :index".
    Solution:   Compensate space for tabs for concealed characters. (Dominique
    	    Pelle)
    brammool committed Dec 5, 2012
  9. updated for version 7.3.746

    Problem:    Memory leaks when using location lists.
    Solution:   Set qf_title to something. (Christian Brabandt)
    brammool committed Dec 5, 2012
  10. updated for version 7.3.745

    Problem:    Automatically setting 'ttymouse' doesn't work.
    Solution:   Reset the "option was set" flag when using the default.
    brammool committed Dec 5, 2012
Commits on Nov 29, 2012
  1. updated for version 7.3.744

    Problem:    64 bit compiler warning.
    Solution:   Add type cast. (Mike Williams)
    brammool committed Nov 29, 2012
Commits on Nov 28, 2012
  1. updated for version 7.3.743

    Problem:    Tiny build still fails.
    Solution:   Add #else in the right place.
    brammool committed Nov 28, 2012
  2. updated for version 7.3.742

    Problem:    Leaking memory when :vimgrep restores the directory.
    Solution:   Free the allocated memory. (Christian Brabandt)
    brammool committed Nov 28, 2012
  3. updated for version 7.3.741

    Problem:    Tiny build fails.
    Solution:   Move #ifdef. (Ike Devolder)
    brammool committed Nov 28, 2012
  4. updated for version 7.3.740

    Problem:    IOC tool complains about undefined behavior for int.
    Solution:   Change to unsigned int. (Dominique Pelle)
    brammool committed Nov 28, 2012