New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Cmake just returns to prompt without doing anything #252

Closed
VanushVaswani opened this Issue Mar 20, 2015 · 11 comments

Comments

Projects
None yet
10 participants
@VanushVaswani

VanushVaswani commented Mar 20, 2015

cmake does nothing but returns to prompt after doing pact install cmake. Any way to get debug output?

@tombujok

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tombujok

tombujok Mar 20, 2015

Contributor

Consequence of #239. Many packages installed with pact will not work now. Fix will be released within a couple of days maximally. We are already testing the candidate relase...

Contributor

tombujok commented Mar 20, 2015

Consequence of #239. Many packages installed with pact will not work now. Fix will be released within a couple of days maximally. We are already testing the candidate relase...

@tombujok

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tombujok

tombujok Mar 30, 2015

Contributor

Fixed in 1.1.0.
Release status: #266

Contributor

tombujok commented Mar 30, 2015

Fixed in 1.1.0.
Release status: #266

@tombujok tombujok closed this Mar 30, 2015

@alwyn

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@alwyn

alwyn Sep 13, 2016

I am getting the problem with cmake on babun 1.2.0 trying to build tasksh.

alwyn commented Sep 13, 2016

I am getting the problem with cmake on babun 1.2.0 trying to build tasksh.

@cfz42

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@cfz42

cfz42 Sep 19, 2016

I am also getting this issue when trying to build YouCompleteMe

cfz42 commented Sep 19, 2016

I am also getting this issue when trying to build YouCompleteMe

@JerzySpendel

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@JerzySpendel

JerzySpendel Sep 21, 2016

I got the same.

JerzySpendel commented Sep 21, 2016

I got the same.

@nojhan

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@nojhan

nojhan Sep 23, 2016

Got the same too. Windows 7, babun 1.2.0, cmake 3.6.2.

nojhan commented Sep 23, 2016

Got the same too. Windows 7, babun 1.2.0, cmake 3.6.2.

@yzhangcg

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@yzhangcg

yzhangcg Sep 28, 2016

Got the same issue with babun 1.2.0, windows 10. Essentially all the packages installed by pact quit silently that way with a "127" to the right most of the screen, including cmake, ruby, rails, clang, sqlite3 ... Interestingly, python3-3.4.3 works fine.

yzhangcg commented Sep 28, 2016

Got the same issue with babun 1.2.0, windows 10. Essentially all the packages installed by pact quit silently that way with a "127" to the right most of the screen, including cmake, ruby, rails, clang, sqlite3 ... Interestingly, python3-3.4.3 works fine.

@glennbright

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@glennbright

glennbright Nov 9, 2016

^ same problem. Windows 10, babun 1.2.0

its returning 127 (in red)

glennbright commented Nov 9, 2016

^ same problem. Windows 10, babun 1.2.0

its returning 127 (in red)

@mosynaq

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@mosynaq

mosynaq Feb 21, 2017

Same here! Any way out?

mosynaq commented Feb 21, 2017

Same here! Any way out?

@cfz42

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@cfz42

cfz42 Feb 21, 2017

I fixed the issue for weechat by running the <BABUN_INSTALLDIR>/update.bat (typically ~/.babun/update.bat) script. Note that I fixed it by manually running the update.bat as babun udpate didn't find any updates and didn't run the script (which may be broken too).

cfz42 commented Feb 21, 2017

I fixed the issue for weechat by running the <BABUN_INSTALLDIR>/update.bat (typically ~/.babun/update.bat) script. Note that I fixed it by manually running the update.bat as babun udpate didn't find any updates and didn't run the script (which may be broken too).

@ayberkozgur

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ayberkozgur

ayberkozgur Apr 5, 2018

@cfz42 Fixed my issue too. Just to clarify, .babun/update.bat is in C:\Users\username\.babun\update.bat and not in ~/.babun/update.bat.

ayberkozgur commented Apr 5, 2018

@cfz42 Fixed my issue too. Just to clarify, .babun/update.bat is in C:\Users\username\.babun\update.bat and not in ~/.babun/update.bat.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment