Undefined index: multiple and Undefined index: std on line 497 - 498 when displaying an image field #29

Closed
nicoladj77 opened this Issue Aug 24, 2012 · 4 comments

Projects

None yet

2 participants

@nicoladj77

I'm getting notices on these lines

      $meta = $this->get_tax_meta( $term_id, $field['id'], !$field['multiple'] );
      $meta = ( $meta !== '' ) ? $meta : $field['std'];
@nicoladj77

I fixed this in this way

      $multiple = false;
      if( isset( $field['multiple'] ) ) {
        $multiple = $field['multiple'];
      }
      $meta = $this->get_tax_meta( $term_id, $field['id'], $multiple );
      $field_st = isset( $field['std'] ) ? $field['std'] : '';
      $meta = ( $meta !== '' ) ? $meta : $field_st;

I don't know if it's correct, i only use an image field and this works for me but it might be totally wrong

@bainternet
Owner

fixed, thanks

@bainternet bainternet closed this Aug 25, 2012
@bainternet bainternet reopened this Aug 25, 2012
@bainternet
Owner

oops wrong issue

@bainternet bainternet closed this Aug 25, 2012
@bainternet bainternet reopened this Aug 25, 2012
@bainternet
Owner

actually after version 1.8.9 multiple is set by default for each field as false and std is set to empty string by default since version 0.1 so its something else I'll close it but feel free to reopen is the issue still exists.

@bainternet bainternet closed this Aug 25, 2012
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment