New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Problem with npm installation on win7 64-bit #2282

Closed
maras77 opened this Issue Oct 2, 2014 · 1 comment

Comments

2 participants
@maras77

maras77 commented Oct 2, 2014

PS C:\Users\gm> npm install -g sails
npm WARN deprecated grunt-lib-contrib@0.7.1: DEPRECATED. See readme: https://github.com/gruntjs/grunt-lib-contrib
npm WARN deprecated guid@0.0.12: Please use node-uuid instead. It is much better.
|


> ws@0.4.32 install C:\Users\Tomo\AppData\Roaming\npm\node_modules\sails\node_modules\socket.io\node_modules\socket.io-client\node_modules\ws
> (node-gyp rebuild 2> builderror.log) || (exit 0)

npm ERR! ws@0.4.32 install: `(node-gyp rebuild 2> builderror.log) || (exit 0)`
npm ERR! spawn ENOENT
npm ERR!
npm ERR! Failed at the ws@0.4.32 install script.
npm ERR! This is most likely a problem with the ws package,
npm ERR! not with npm itself.
npm ERR! Tell the author that this fails on your system:
npm ERR!     (node-gyp rebuild 2> builderror.log) || (exit 0)
npm ERR! You can get their info via:
npm ERR!     npm owner ls ws
npm ERR! There is likely additional logging output above.

npm ERR! System Windows_NT 6.1.7601
npm ERR! command "D:\\nodejs\\\\node.exe" "D:\\nodejs\\node_modules\\npm\\bin\\npm-cli.js" "install" "-g" "sails"
npm ERR! cwd C:\Users\gm
npm ERR! node -v v0.10.32
npm ERR! npm -v 1.4.28
npm ERR! syscall spawn
npm ERR! code ELIFECYCLE
npm ERR! errno ENOENT
npm ERR! not ok code 0
@sgress454

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@sgress454

sgress454 Oct 2, 2014

Member

Appears to be an open issue with the ws package on Win 7; Google around a bit and feel free to post back here if you find a solution.

Member

sgress454 commented Oct 2, 2014

Appears to be an open issue with the ws package on Win 7; Google around a bit and feel free to post back here if you find a solution.

@sgress454 sgress454 closed this Oct 2, 2014

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment