This repository has been archived by the owner. It is now read-only.

Getting "Cannot Get /" for Rails site after symlinking a site #12

Closed
trystant opened this Issue Apr 7, 2011 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@trystant

trystant commented Apr 7, 2011

Hi,

I shut down the Apache Server I'd had running on port 80. I installed pow using the script from the http://get.pow.cx, and then created a symlink for the Rails 2.3 app. When I tried to access the URL for the site, "http://example.dev" resulted in a 404 error and a message saying "Cannot get /".

@sstephenson

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@sstephenson

sstephenson Apr 7, 2011

Contributor

Sounds like your app is missing a config.ru file. Sorry we don't have a better error message for that at the moment (see issue #10).

Contributor

sstephenson commented Apr 7, 2011

Sounds like your app is missing a config.ru file. Sorry we don't have a better error message for that at the moment (see issue #10).

@sstephenson sstephenson closed this Apr 7, 2011

@trystant

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@trystant

trystant Apr 7, 2011

That's all right for now. I've got it up and working. This simplifies a lot for me. Thanks very much for this!

trystant commented Apr 7, 2011

That's all right for now. I've got it up and working. This simplifies a lot for me. Thanks very much for this!

@JonKernPA

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@JonKernPA

JonKernPA Apr 19, 2011

I wrote up my experience getting Pow to work based on various great tips found in these issues: http://technicaldebt.com/?p=811

JonKernPA commented Apr 19, 2011

I wrote up my experience getting Pow to work based on various great tips found in these issues: http://technicaldebt.com/?p=811

Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.