Skip to content

riak start failure after several seconds #263

Closed
zhangwz opened this Issue Dec 29, 2012 · 1 comment

2 participants

@zhangwz
zhangwz commented Dec 29, 2012

Hello, is there anyone could help me?

I just clone the riak from github, and everything is ok until i am running it.
Riak will show some error message.

{"Kernel pid terminated",application_controller,"{application_terminated,os_mon,shutdown}"}
Kernel pid terminated (application_controller) ({application_terminated,os_mon,shutdown})

My Erl Version:
Erlang R15B03 (erts-5.9.3) [source] [64-bit] [smp:8:8] [async-threads:0] [hipe] [kernel-poll:false] [dtrace]

OS: Mac OSX 10.8.2

P.S. I did not meet the problem in basho/riak_api#6 . My risk_api.app is ok.

{application,riak_api,
[{description,"Riak Client APIs"},
{vsn,"1.2.0"},
{applications,[kernel,stdlib,lager,riak_core]},
{registered,[riak_api_sup,riak_api_pb_sup]},
{mod,{riak_api_app,[]}},
{env,[]},
{modules,[riak_api_app,riak_api_basic_pb_service,
riak_api_pb_frame,riak_api_pb_listener,
riak_api_pb_registrar,riak_api_pb_registration_helper,
riak_api_pb_server,riak_api_pb_service,
riak_api_pb_sup,riak_api_stat,riak_api_sup]}]}.

 2012-12-29 11 03 18 1

@PharkMillups

Hello there,

A quick glance at this makes me think it's related to R15B03 and/or your version of OS X (both of which I don't think we've tested against extensively yet).

At any rate, this isn't a bug (yet), so it'll be easier to get it resolved on the Riak Mailing List. When you have five minutes, subscribe and post it over there. I'm going to close this for now. Free to reopen if you think it's warranted.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.