New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Different fonts in notes in Evernote webclient, but only one in NixNote2 #256

Closed
vlig opened this Issue Jan 22, 2017 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@vlig

vlig commented Jan 22, 2017

I have notes with Times and Courier fonts. Before today appearing notes was good, but today there are only one font in notes. From webclient - all right.
The reason maybe is I have changed some settings in nixnote, installed fontconfig-infinality and freetype2-infinality.
What is the reason of such behavior?
webclient screenshot
nixnote2 screenshot

@baumgarr

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@baumgarr

baumgarr Jan 23, 2017

Owner

I can't think of any reason that NixNote would be ignoring individual fonts that have already been applied. If you think it is a setting in NixNote, you can shut down NixNote, rename the ~/.nixnote/nixnote-1.conf file and restart. It will create a new nixnote-1.conf file with the default settings.

My guess would be that it has something to do with the fonts that you installed.

Owner

baumgarr commented Jan 23, 2017

I can't think of any reason that NixNote would be ignoring individual fonts that have already been applied. If you think it is a setting in NixNote, you can shut down NixNote, rename the ~/.nixnote/nixnote-1.conf file and restart. It will create a new nixnote-1.conf file with the default settings.

My guess would be that it has something to do with the fonts that you installed.

@vlig

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@vlig

vlig Jan 31, 2017

My guess would be that it has something to do with the fonts that you installed.

I reinstalled vanilla fontconfig and freetype2 (deleted infinality) and everything all right now. Only one: last opened note showed up in wrong codepage, click on Sync refreshed to normal (in web-client is OK).

vlig commented Jan 31, 2017

My guess would be that it has something to do with the fonts that you installed.

I reinstalled vanilla fontconfig and freetype2 (deleted infinality) and everything all right now. Only one: last opened note showed up in wrong codepage, click on Sync refreshed to normal (in web-client is OK).

@vlig vlig closed this Jan 31, 2017

@baumgarr

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@baumgarr

baumgarr Jan 31, 2017

Owner

Great.

The codepage is a different problem. For some reason Evernote doesn't always send the tags saying that a note is UTF-8 encoded. There is an option in Edit/Preferences under the debugging tab to force UTF8 encodng. It should correct the problem, but after enabling it you'll need to restart NixNote. I don't have it enabled by default because I haven't had a lot of feedback on it and I can't easily test it. In theory it should work.

Owner

baumgarr commented Jan 31, 2017

Great.

The codepage is a different problem. For some reason Evernote doesn't always send the tags saying that a note is UTF-8 encoded. There is an option in Edit/Preferences under the debugging tab to force UTF8 encodng. It should correct the problem, but after enabling it you'll need to restart NixNote. I don't have it enabled by default because I haven't had a lot of feedback on it and I can't easily test it. In theory it should work.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment