New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

t/test_class_tests.t may fail #40

Open
eserte opened this Issue Dec 5, 2017 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@eserte

eserte commented Dec 5, 2017

A number of my smokers report the following failure:

        #   Failed test 'Mustache template matches'
        #   at /usr/home/eserte/.cpan/build/2017120512/BioX-Workflow-Command-2.3.1-2/t/lib/TestsFor/BioX/Workflow/Command/run/Test012.pm line 144.
        #          got: '__DUMMYSAMPLE123456789__
        # List: 4
        # List: 2
        # List: 3
        # List: 4
        # Basename: some_input_rule1
        # '
        #     expected: '__DUMMYSAMPLE123456789__
        # List: 1
        # List: 2
        # List: 3
        # List: 4
        # Basename: some_input_rule1
        # '
    # Failed test 'test_002'
    # at /usr/perl5.16.3t/lib/site_perl/5.16.3/Test2/Tools/AsyncSubtest.pm line 23.

# Failed test 'TestsFor::BioX::Workflow::Command::run::Test012'
# at /usr/perl5.16.3t/lib/site_perl/5.16.3/Test2/Tools/AsyncSubtest.pm line 23.
# Looks like you failed 1 test of 13.
t/test_class_tests.t ... 
Dubious, test returned 1 (wstat 256, 0x100)
Failed 1/13 subtests 

Statistical analysis suggests that it could be a problem with some versions of Data::Walk (<2.01?).

@jerowe

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@jerowe

jerowe Dec 6, 2017

Collaborator

Hmm. Let me look into it. Tests are running fine locally and on travis, except for osx builds. I will look into the issue, and thanks!

Is there any way for me to replicate the cpan tests? I've missed a few of those lately. Docker image maybe?

Collaborator

jerowe commented Dec 6, 2017

Hmm. Let me look into it. Tests are running fine locally and on travis, except for osx builds. I will look into the issue, and thanks!

Is there any way for me to replicate the cpan tests? I've missed a few of those lately. Docker image maybe?

@eserte

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@eserte

eserte Dec 6, 2017

Yes, it really looks like an issue if old Data::Walk (< 2.00) is installed, see
http://analysis.cpantesters.org/reports_by_field?distv=BioX-Workflow-Command-2.3.1;field=mod%3AData%3A%3AWalk

Probably you can reproduce the issue on travis by explicitly installing an older version of Data::Walk (e.g. by using something like cpanm --quiet --notest 'Data::Walk~<2.00').

eserte commented Dec 6, 2017

Yes, it really looks like an issue if old Data::Walk (< 2.00) is installed, see
http://analysis.cpantesters.org/reports_by_field?distv=BioX-Workflow-Command-2.3.1;field=mod%3AData%3A%3AWalk

Probably you can reproduce the issue on travis by explicitly installing an older version of Data::Walk (e.g. by using something like cpanm --quiet --notest 'Data::Walk~<2.00').

@jerowe

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@jerowe

jerowe Dec 11, 2017

Collaborator

Thanks! I have explicitly required 2.01. It will be in the next release.

Collaborator

jerowe commented Dec 11, 2017

Thanks! I have explicitly required 2.01. It will be in the next release.

@jerowe jerowe added this to the 2.3.0 milestone Dec 11, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment