Skip to content

To implement AliceJS my image disappears #32

Open
frank0ch0a opened this Issue Jul 21, 2012 · 7 comments

3 participants

@frank0ch0a

Hello I need your help when I to implement the code in my html , and to refresh my browser my image disappears, I inspect with the console, and don't show me errors, And I put my cursor on the code in my inspecto's browser, a blue box appears with the effect, this means that the code runs fine but because my image is disappear?

@mlantz
mlantz commented Jul 22, 2012

Can you post a sample of code for us to review?

@frank0ch0a

Hi follow I post a sample of code thanks

script src="js/jquery.flexslider-min.js">



.ui-page, .ui-body-d, .ui-body-d input, .ui-body-d select { background: url("images/arches.png") repeat; } .ui-grid-a .ui-block-a {width: 25%;} /*lo inclui hoy*/ .ui-grid-a .ui-block-b {width: 75%; } .youtube-player{ position: absolute; top:47.25% ; left: 55%; }


<div data-role="header" data-theme="c">
  <h1>Viajando sin papel Higienico </h1>
</div>

<div data-role="content">



  <div id="logo"style="text-align: center;">
        <img src="images/logo.gif" id="img-logo" width="200" alt="Logo">
            <script>
          var a = alice.init();           

       a.slide(["img-logo"], "left", 0, "3000ms", "ease", "0ms", "1", "alternate", "running");

          </script> 
@ldhasson

Can you try the plain HTML and AliceJS code without the jquery code? Wondering if there is a collision somewhere. But just from looking at this, i can't tell. Also, which browser are you experiencing the issue on?

@frank0ch0a

I 'm experiencing in chrome, sometimes it works and sometimes not

@ldhasson

Did you try the code without jQuery to try to isolate where the problem could be? i have tried the basic block of your code and it worked ok:

<img src="images/logo.gif" id="img-logo" width="200" alt="Logo">
<script>
var a = alice.init();

a.slide(["img-logo"], "left", 0, "3000ms", "ease", "0ms", "1", "alternate", "running");
</script>

@frank0ch0a

I already fix my problem, thanks!

@ldhasson

Oh, cool... what was it? Please share so that if other people experience the same issues, they can find a solution :)

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.