Could not find a part of the path #35

Closed
rolek opened this Issue Sep 30, 2016 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@rolek

rolek commented Sep 30, 2016

System.IO.DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path.. blah blah.

Shouldn't it create missing directories ?
One of the directories in the path is missing. Exception happens.

@kamsar

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@kamsar

kamsar Oct 12, 2016

Collaborator

Sorry but this issue report needs some additional detail to be actionable. Where did you get the error? What were you doing at the time?

Collaborator

kamsar commented Oct 12, 2016

Sorry but this issue report needs some additional detail to be actionable. Where did you get the error? What were you doing at the time?

@rolek

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@rolek

rolek Oct 12, 2016

My issue description was a little cryptic. Sorry about that. I was going to edit it but forgot.

Synthesis configuration contains bunch of paths to store generated models. For example:

C:\Projects\MyAwesomeProject\Subproject\Models

Now, in this directory structure, "Models" directory does not exist, because I am using modular architecture and I want the models to always be in the directory for each project (lets assume 20 of them).

Error happens when you go to Synthesis page and regenerate model.

rolek commented Oct 12, 2016

My issue description was a little cryptic. Sorry about that. I was going to edit it but forgot.

Synthesis configuration contains bunch of paths to store generated models. For example:

C:\Projects\MyAwesomeProject\Subproject\Models

Now, in this directory structure, "Models" directory does not exist, because I am using modular architecture and I want the models to always be in the directory for each project (lets assume 20 of them).

Error happens when you go to Synthesis page and regenerate model.

@kamsar

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@kamsar

kamsar Nov 18, 2016

Collaborator

This is fixed in 8.2.2

Collaborator

kamsar commented Nov 18, 2016

This is fixed in 8.2.2

@kamsar kamsar closed this Nov 18, 2016

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment