Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Can't create a document with the _id field already set #64

Closed
asabhaney opened this issue Dec 1, 2012 · 3 comments
Closed

Can't create a document with the _id field already set #64

asabhaney opened this issue Dec 1, 2012 · 3 comments
Labels
bug

Comments

@asabhaney
Copy link

@asabhaney asabhaney commented Dec 1, 2012

When adding a new document to a collection, I am not able to have the _id field already filled in (I have ensured it is unique within the collection).

When attempting to do so, the following AJAX response is something like this:

{"error":"Document '506aca5e2cc4098b0f00002c' not found in 'tests'","status":404}

And the modal window does not close.

In addition, when editing a document, if I attempt to change the value of _id, the _id change is reflected when hitting the 'Save' button - this should probably show an error instead. Of course, this save is not reflected when refreshing the page and looking at the document again.

I am running the current version of Genghis (2.1.6) on MAMP (PHP 5.3.6), using MongoDB v2.2.0, PHP driver v1.2.12.

Thanks for the great app!

bobthecow added a commit that referenced this issue Dec 1, 2012
bobthecow added a commit that referenced this issue Dec 1, 2012
@bobthecow
Copy link
Owner

@bobthecow bobthecow commented Dec 1, 2012

Thanks for reporting this. I just pushed a fix for the second issue (it's in develop and will be released in 2.1.7). I'm working on a fix for the first issue.

@bobthecow bobthecow closed this in 6ed8804 Dec 1, 2012
@bobthecow
Copy link
Owner

@bobthecow bobthecow commented Dec 1, 2012

And the other half is fixed as well. If you want to try it out, grab genghis.php from the develop branch.

Thanks again!

@asabhaney
Copy link
Author

@asabhaney asabhaney commented Dec 1, 2012

No problem! Just gave it a quick test run, works as expected now.

Thanks for the quick reply and fix.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.