New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

missing cache clear after moving #7

Open
elmacnifico opened this Issue Jan 31, 2010 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@elmacnifico

elmacnifico commented Jan 31, 2010

after an object has been moved the cache should be cleared so the effect will be visible on the frontend

@bright4

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@bright4

bright4 Jan 31, 2010

Owner

Hi,

Probably having to do with 0.9 compatability...
We are getting really tired of having to change the extension with each release of Radiant...

At the moment, we have 0 time to look into it. We'll look into it, but probably in March...

Owner

bright4 commented Jan 31, 2010

Hi,

Probably having to do with 0.9 compatability...
We are getting really tired of having to change the extension with each release of Radiant...

At the moment, we have 0 time to look into it. We'll look into it, but probably in March...

@gerrit

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@gerrit

gerrit Mar 23, 2010

I'm experiencing the same on Radiant 0.8.1 (and I think it's been there before)

gerrit commented Mar 23, 2010

I'm experiencing the same on Radiant 0.8.1 (and I think it's been there before)

@gerrit

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment