Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Send Downlink Data with MQTT not working #73

Closed
Movsun opened this Issue Apr 25, 2017 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@Movsun
Copy link

Movsun commented Apr 25, 2017

Hello brocaar,

I try to send downlink message via MQTT. I follow the instruction and publish the json data to "application/[applicationID]/node/[devEUI]/tx" but I didn't see my message in "/api/nodes/{devEUI}/queue".
If I use HTTP Post to send, It works.
Thank you in advance,

Movsun

@brocaar

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

brocaar commented May 3, 2017

Are you sure you replaced the [applicationID] and [devEUI] with the correct application id and (lowercase) devEUI? Could you also check the lora-server-logs?

@brocaar brocaar added the question label May 3, 2017

@brocaar

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

brocaar commented May 3, 2017

Just checked, but I don't see any problems with the latest version. When enqueueing data over MQTT, I get the following logs (lora-app-server):

INFO[8237] handler/mqtt: data-down payload received      topic="application/1/node/0101010101010101/tx"
INFO[8237] downlink queue item enqueued                  dev_eui=0101010101010101 id=1

@brocaar brocaar closed this Jul 15, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.