New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

DoH not working #139

Closed
Techguyprivate opened this Issue Sep 26, 2018 · 8 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@Techguyprivate

Techguyprivate commented Sep 26, 2018

Bromite version

Version: 69.0.3497.109 Arch: armandarm64`
Android version: Lollipop, Oreo

Is the bug reproducible with latest version?
Yes.

Can the bug be reproduced with corresponding Chromium version?
No. Chromium hasn't a DoH option.

Is the bug a crash?
No.

Describe the bug
Dns over HTTPS is not working . Checked on at least three different Phone model,network.

To Reproduce
Steps to reproduce the behavior:

  1. Go to any dnstest website. For example, dnsleaktest.com
  2. Click on Standard test.
  3. Check the results.

Expected behavior
The dnsleak result should show either cloudflare or google according to settings.

@csagan5 csagan5 changed the title from DOH NOT WORKING. to DoH not working Sep 26, 2018

@csagan5

This comment has been minimized.

Contributor

csagan5 commented Sep 26, 2018

69.0.3497.91 also affected.

@csagan5 csagan5 added the bug label Sep 26, 2018

@csagan5

This comment has been minimized.

Contributor

csagan5 commented Sep 28, 2018

I verified that it has been broken since release 69.0.3497.73.

Edit: upstream bug: https://bugs.chromium.org/p/chromium/issues/detail?id=866028

@iamrohanbro

This comment has been minimized.

iamrohanbro commented Sep 30, 2018

@csagan5 I've tested on dnsleaktest.com and the result is, its showing only "cloudflare" like the expected behavior when using 69.0.3497.91. Now only updated to 113. But I use cloudflare DNS & DNScrypt proxy 2 magisk module. Is that the reason I'm not facing the issue?

@csagan5

This comment has been minimized.

Contributor

csagan5 commented Sep 30, 2018

@fitittome

This comment has been minimized.

fitittome commented Oct 1, 2018

Can confirm same issue on LineageOS 15.1.

@csagan5 csagan5 added this to the v70 stable milestone Oct 17, 2018

@csagan5

This comment has been minimized.

Contributor

csagan5 commented Oct 17, 2018

Fixed in 70.0.3538.67.

@csagan5 csagan5 closed this Oct 17, 2018

@Techguyprivate

This comment was marked as off-topic.

Techguyprivate commented Oct 17, 2018

Working on version 70, confirmed. Awesome.Thank you. You seem to quite good at what are you doing.Will you join me on some project. There will be handsome salary.

@Techguyprivate

This comment was marked as off-topic.

Techguyprivate commented Oct 17, 2018

Logo changed?

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment