Strange error on jruby 1.8 mode #1995

Closed
stereobooster opened this Issue Jun 20, 2012 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
$ ruby --version
11jruby 1.6.7.2 (ruby-1.8.7-p357) (2012-05-01 26e08ba) (OpenJDK Server VM 1.7.0_147-icedtea) [linux-i386-java]
12$ gem --version
131.8.24
14$ export BUNDLE_GEMFILE=/home/vagrant/builds/stereobooster/css_press/Gemfile
15$ bundle install
27Your bundle is complete! Use `bundle show [gemname]` to see where a bundled gem is installed.
28$ bundle exec rake
29/home/vagrant/.rvm/gems/jruby-1.6.7.2@global/gems/bundler-1.1.4/lib/bundler/source.rb:19:in `initialize': (RegexpError) null: /\/$/ (SyntaxError)
30       /home/vagrant/.rvm/gems/jruby-1.6.7.2@global/gems/bundler-1.1.4/lib/bundler/dsl.rb:6:in `evaluate'
31       /home/vagrant/.rvm/gems/jruby-1.6.7.2@global/gems/bundler-1.1.4/lib/bundler/definition.rb:18:in `build'
32       /home/vagrant/.rvm/gems/jruby-1.6.7.2@global/gems/bundler-1.1.4/lib/bundler.rb:135:in `definition'
33       /home/vagrant/.rvm/gems/jruby-1.6.7.2@global/gems/bundler-1.1.4/lib/bundler.rb:123:in `load'
34       /home/vagrant/.rvm/gems/jruby-1.6.7.2@global/gems/bundler-1.1.4/lib/bundler/cli.rb:400:in `exec'
35       org/jruby/RubyKernel.java:2080:in `send'
36       /home/vagrant/.rvm/gems/jruby-1.6.7.2@global/gems/bundler-1.1.4/lib/bundler/vendor/thor/task.rb:21:in `run'
37       /home/vagrant/.rvm/gems/jruby-1.6.7.2@global/gems/bundler-1.1.4/lib/bundler/vendor/thor/invocation.rb:118:in `invoke_task'
38       /home/vagrant/.rvm/gems/jruby-1.6.7.2@global/gems/bundler-1.1.4/lib/bundler/vendor/thor.rb:263:in `dispatch'
39       /home/vagrant/.rvm/gems/jruby-1.6.7.2@global/gems/bundler-1.1.4/lib/bundler/vendor/thor/base.rb:386:in `start'
40       /home/vagrant/.rvm/gems/jruby-1.6.7.2@global/gems/bundler-1.1.4/bin/bundle:13:in `(root)'
41       org/jruby/RubyKernel.java:1058:in `load'
42       /home/vagrant/.rvm/gems/jruby-1.6.7.2@global/bin/bundle:23:in `(root)'
43There was an error in your Gemfile, and Bundler cannot continue.

Of course there can't be an error in Gemfile, because bundle install works

details here http://travis-ci.org/#!/stereobooster/css_press/builds/1653993

Contributor

xaviershay commented Aug 12, 2013

Looks like a jruby bug, please file with those guys if this is still an issue.

xaviershay closed this Aug 12, 2013

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment