Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Graph rules cannot be created for automation #3468

Closed
jdcoats opened this issue Apr 16, 2020 · 8 comments
Closed

Graph rules cannot be created for automation #3468

jdcoats opened this issue Apr 16, 2020 · 8 comments
Labels
automation Automation related issue bug Undesired behaviour confirmed Bug is confirm by dev team resolved A fixed issue
Milestone

Comments

@jdcoats
Copy link

jdcoats commented Apr 16, 2020

Cannot Create New Automation Graph Rules in 1.2.11

  1. Go to Automation

  2. Click on Graph Rules

  3. Click the + sign to create a new rule.

  4. Give rule a name and select a data query

  5. Note the data query changes back to the 1st query in the list.

I tried both IE and Chrome.

@jdcoats jdcoats added bug Undesired behaviour unverified Some days we don't have a clue labels Apr 16, 2020
@bmfmancini
Copy link
Member

I can replicate this as well

work around for now is save the new rule even though it goes back to the first data query
then change the query to the one you want and click save again

@jdcoats
Copy link
Author

jdcoats commented Apr 16, 2020

correct, i copied an existing rule :)

@bmfmancini
Copy link
Member

this is also an issue on 1.2.9 so its been there for a while

@TheWitness
Copy link
Member

TheWitness commented Apr 16, 2020

Would you believe I tired of killing bugs? Which reminds me to remind Sean about his avatar ;) Many of us are taking breaks at the moment. I'm working hard on a side project. It's a great plugin that I can not share. But it's awesome in any event. If you guys figure things out. Pull requests are always appreciated.

@bmfmancini
Copy link
Member

whats wrong with my avatar lol
ok ill do some digging and see what I can find

Thanks @TheWitness

@TheWitness
Copy link
Member

No need to change, well, maybe make it a bit larger. Love your videos!

@TheWitness
Copy link
Member

Increase the audio recording level though.... ;)

@TheWitness TheWitness added automation Automation related issue and removed unverified Some days we don't have a clue labels Apr 20, 2020
@TheWitness TheWitness added this to the 1.2.12 milestone Apr 20, 2020
TheWitness added a commit that referenced this issue Apr 20, 2020
* Cannot Create New Automation Graph Rules in 1.2.11
* Additional Security issue within Color Templates
@TheWitness TheWitness added the resolved A fixed issue label Apr 20, 2020
@TheWitness
Copy link
Member

Fixed now.

@netniV netniV added the confirmed Bug is confirm by dev team label Apr 26, 2020
@netniV netniV changed the title Cannot Create New Automation Graph Rules in 1.2.11 Graph rules cannot be created for automation May 3, 2020
@github-actions github-actions bot locked and limited conversation to collaborators Aug 2, 2020
Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.
Labels
automation Automation related issue bug Undesired behaviour confirmed Bug is confirm by dev team resolved A fixed issue
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

4 participants