CPRuleEditor: dragging multiple rows fails #1282

Open
cacaodev opened this Issue May 23, 2011 · 8 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
Contributor

cacaodev commented May 23, 2011

Selecting multiple rows in a CPRuleEditor works but:
When dragging starts, the dragging view does not display the full selection.
Then, dropping at some index gives an error.

cappbot commented May 9, 2012

Label: #new. What's next? A reviewer should examine this issue.

Contributor

ggsato commented May 25, 2012

+bug
+AppKit
+#needs-confirmation

cappbot commented May 25, 2012

Labels: #needs-confirmation, #new, AppKit, bug. What's next? This issue needs a volunteer to independently reproduce the issue.

cappbot commented Feb 17, 2013

Milestone: Someday. Labels: #needs-confirmation, #new, AppKit, bug. What's next? This issue needs a volunteer to independently reproduce the issue.

Contributor

ahankinson commented Feb 18, 2013

-#new

cappbot commented Feb 18, 2013

Milestone: Someday. Labels: #needs-confirmation, AppKit, bug. What's next? This issue needs a volunteer to independently reproduce the issue.

Contributor

ahankinson commented Mar 14, 2013

This is still an issue. Tested with Manual/CPRuleEditorCibTest

-- Multiple rows are not shown when dragging
-- Dropping rows at an index does not seem to give an error. However, it appears that only the first row is dragged.

-#needs-confirmation
+#accepted
+#needs-patch

cappbot commented Mar 14, 2013

Milestone: Someday. Labels: #accepted, #needs-patch, AppKit, bug. What's next? This issue needs a volunteer to write and submit code to address it.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment