Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Using useLayout twice in config doesn't work #891

Closed
dbelanger opened this issue Sep 18, 2018 · 1 comment
Closed

Using useLayout twice in config doesn't work #891

dbelanger opened this issue Sep 18, 2018 · 1 comment
Assignees
Labels
bug
Milestone

Comments

@dbelanger
Copy link
Member

@dbelanger dbelanger commented Sep 18, 2018

When trying to use "usesLayout" twice in a config, something goes wrong and it defaults to the system default layout.

Example
usersLayout(template="/templates/layout1", except="show);
usersLayout(template="/templates/layout2", only="show);

@neokoenig

This comment has been minimized.

Copy link
Member

@neokoenig neokoenig commented Sep 19, 2018

Worth exploring. Also note to self, there's some weird behaviour with onlyProvides() which needs exploring which may be related.

@neokoenig neokoenig added this to the 2.1.0 milestone Sep 20, 2018
@neokoenig neokoenig added the bug label Sep 20, 2018
@dbelanger dbelanger self-assigned this Sep 20, 2018
@dbelanger dbelanger mentioned this issue Oct 4, 2018
@dbelanger dbelanger closed this Oct 4, 2018
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.