Border on Archive table broken #151

Closed
seandrickson opened this Issue Sep 13, 2012 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants

I'm not exactly sure why this is an issue, but on Firefox 15, the table's border on the right side is breaking up on the Archive's Page.

See the screenshot of the problem here.

My fix would be to add a border to the <table> element:

table {
    border: 1px solid rgb(204, 204, 204);
}
Owner

chriscoyier commented Sep 16, 2012

What browser/platform/version is that screenshot from? I tried checking out a few combos and couldn't replicate it.

I'm on a 27" iMac running OSX 10.7.4, using Firefox 15.0.

It appears to be a drawing problem with the browser. I tested it in safe-mode just in case. The problem diappears on refresh, but every subsequent visit, I am able to reproduce the problem. I should also mention that the table only appears broken on the bottom right, and that it doesn't matter which breakpoint it loads, but when the comments column appears/disappears, the table redraws and is displayed correctly. Turning on/off hardware acceleration also seems to have no effect.

Here's another screenshot showing the whole window.

Maybe we just ignore the issue since it might be fixed within the browser? Perhaps its the amount of effects that are loading on the page?

Owner

chriscoyier commented Sep 18, 2012

Thanks for all the testing!

I'm just going to chalk it up to minor occasional browser painting issues. Interesting to know about but not critical enough to worry about adding in fixes just for.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment