Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

GitScmTests.RemoteRepositoryExists_ReturnsFalseForNonExistingRepo doesn't finish on AppVeyor #15

Open
christianspecht opened this issue Jul 24, 2018 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
@christianspecht
Copy link
Owner

commented Jul 24, 2018

https://ci.appveyor.com/project/ChristianSpecht/scm-backup/build/82
https://ci.appveyor.com/project/ChristianSpecht/scm-backup/build/83

[xUnit.net 00:03:24.6632431] ScmBackup.Tests.Integration: [Long Running Test] 'ScmBackup.Tests.Integration.Scm.GitScmTests.RemoteRepositoryExists_ReturnsFalseForNonExistingRepo', Elapsed: 00:02:01
[xUnit.net 00:05:24.6661672] ScmBackup.Tests.Integration: [Long Running Test] 'ScmBackup.Tests.Integration.Scm.GitScmTests.RemoteRepositoryExists_ReturnsFalseForNonExistingRepo', Elapsed: 00:04:01
[...]
[xUnit.net 00:55:24.7781044] ScmBackup.Tests.Integration: [Long Running Test] 'ScmBackup.Tests.Integration.Scm.GitScmTests.RemoteRepositoryExists_ReturnsFalseForNonExistingRepo', Elapsed: 00:54:01
[xUnit.net 00:57:24.7824158] ScmBackup.Tests.Integration: [Long Running Test] 'ScmBackup.Tests.Integration.Scm.GitScmTests.RemoteRepositoryExists_ReturnsFalseForNonExistingRepo', Elapsed: 00:56:01

Build execution time has reached the maximum allowed time for your plan (60 minutes).

Only happens on AppVeyor, no problems on local machine.

@christianspecht

This comment has been minimized.

Copy link
Owner Author

commented Mar 9, 2019

...and another one:

[...]
[xUnit.net 00:56:36.84] ScmBackup.Tests.Integration: [Long Running Test] 'ScmBackup.Tests.Integration.Hosters.GithubBackupTests.DoesntBackupWikiIfNotSet', Elapsed: 00:56:09
[xUnit.net 00:58:36.84] ScmBackup.Tests.Integration: [Long Running Test] 'ScmBackup.Tests.Integration.Hosters.GithubBackupTests.DoesntBackupWikiIfNotSet', Elapsed: 00:58:09

christianspecht added a commit that referenced this issue Mar 9, 2019

@christianspecht christianspecht self-assigned this Mar 26, 2019

@christianspecht christianspecht pinned this issue Mar 26, 2019

christianspecht added a commit that referenced this issue Mar 26, 2019

christianspecht added a commit that referenced this issue Mar 26, 2019

@christianspecht

This comment has been minimized.

Copy link
Owner Author

commented Apr 3, 2019

No time for proper troubleshooting right now.
So I'll skip all long-running tests for now, until the AppVeyor build is working again.

christianspecht added a commit that referenced this issue Apr 3, 2019

@christianspecht

This comment has been minimized.

Copy link
Owner Author

commented Apr 3, 2019

https://ci.appveyor.com/project/ChristianSpecht/scm-backup/builds/23581363:

[xUnit.net 00:02:12.90] ScmBackup.Tests.Integration: [Long Running Test] 'ScmBackup.Tests.Integration.Hosters.GithubBackupTests.MakesBackupOfPrivateRepo', Elapsed: 00:02:11

and the logfile created here:

2019-04-03 21:24:32.5879|INFO|ScmBackup|STARTING: GithubBackupTests
2019-04-03 21:24:32.6390|DEBUG|ScmBackup|factory created

--> the next step after this is the GitHub API call, so this seems to be the culprit

christianspecht added a commit that referenced this issue Apr 12, 2019

christianspecht added a commit that referenced this issue Apr 15, 2019

christianspecht added a commit that referenced this issue Apr 15, 2019

christianspecht added a commit that referenced this issue Apr 15, 2019

christianspecht added a commit that referenced this issue Apr 15, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.