Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Custom CSS not applying on launch #260

Open
EmilianoTalamo opened this issue Apr 20, 2019 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@EmilianoTalamo
Copy link

commented Apr 20, 2019

I have a set of custom CSS rules for my Tweetduck client, but they are not applying after launch or reload unless I explicitly go to the settings and click on "Apply" on the CSS panel.

Here's some footage demonstrating this: https://i.imgur.com/J52yuzu.mp4
(sorry for the imgur link, but GitHub doesn't support *.mp4 uploads).

@chylex chylex self-assigned this Apr 21, 2019

@chylex chylex added the bug label Apr 21, 2019

@chylex

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

commented Apr 21, 2019

Upload your CSS on Gist and post the link here. Did it:

  • work before with the same CSS, but stop working recently
  • work before with different CSS, but stop working after a change
  • or, is this the first time you added custom CSS?
@EmilianoTalamo

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Apr 21, 2019

Here's the CSS.

This is the first time I added my CSS, but what I've discovered now fiddling with the settings is that this only happens when using the black theme. With the dark or light theme, it works at expected.

@chylex

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

commented Apr 21, 2019

Try adding #tduck before every rule to give it priority.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.