This repository has been archived by the owner. It is now read-only.

Question on Migration #175

Closed
mitramichaeljade opened this Issue Jul 25, 2017 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@mitramichaeljade

mitramichaeljade commented Jul 25, 2017

Some foreign keys are not created during migration. For example, for table users, there is no fk for user_role but I can see in Users model it should be referenced with user_roles table. Same with content_id attribute in events table.

comment attribute in comments table were created as int which should be text

@charlesportwoodii

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@charlesportwoodii

charlesportwoodii Jul 25, 2017

Collaborator

Hi @mitramichaeljade,

Thanks for reporting this.

Outside of the comment attribute being an int instead of a text field are you encountering a specific issue when running CiiMS? Missing foreign keys at worst would result in performance degredation.

Could you let me know the following?

  • Version of CiiMS you are running.
  • Database name and version.
  • What command you used to run the migrations?

Thanks

Collaborator

charlesportwoodii commented Jul 25, 2017

Hi @mitramichaeljade,

Thanks for reporting this.

Outside of the comment attribute being an int instead of a text field are you encountering a specific issue when running CiiMS? Missing foreign keys at worst would result in performance degredation.

Could you let me know the following?

  • Version of CiiMS you are running.
  • Database name and version.
  • What command you used to run the migrations?

Thanks

@mitramichaeljade

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@mitramichaeljade

mitramichaeljade Jul 27, 2017

CiiMS 2.0.2
XAMPP 3.2.2
I manually run m141001_145619_init.php inside migration folder

mitramichaeljade commented Jul 27, 2017

CiiMS 2.0.2
XAMPP 3.2.2
I manually run m141001_145619_init.php inside migration folder

@charlesportwoodii

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@charlesportwoodii

charlesportwoodii Aug 3, 2017

Collaborator

@mitramichaeljade,

Not sure if you saw f529305 yet or not - the issue you are seeing is corrected there.

As an aside, I would highly recommend using the provided Vagrant box. Presently that's the only development environment I can support.

Collaborator

charlesportwoodii commented Aug 3, 2017

@mitramichaeljade,

Not sure if you saw f529305 yet or not - the issue you are seeing is corrected there.

As an aside, I would highly recommend using the provided Vagrant box. Presently that's the only development environment I can support.

Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.