Skip to content

cipy/unpi.go

master
Switch branches/tags

Name already in use

A tag already exists with the provided branch name. Many Git commands accept both tag and branch names, so creating this branch may cause unexpected behavior. Are you sure you want to create this branch?
Code

Latest commit

 

Git stats

Files

Permalink
Failed to load latest commit information.
Type
Name
Latest commit message
Commit time
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuvânt înainte

Acest curs de programare, precum și următoarele pe care le vom face, sunt destinate exclusiv pentru platforma Raspberry Pi, pe care noi am rebotezat-o unPi în România. Ca să înveți programarea calculatoarelor cu noi, ca beneficiar al Asociației unPi pentru Școlari, sau independent de asociație, ca utilizator privat, ai nevoie de unPi, mic calculator personal. Altfel, îți va fi mult mai greu să ne urmărești.

Pregătire

Ai primit unPi, l-ai asamblat și l-ai conectat la TV. Pornește acum calculatorul tău personal unPi pentru prima dată, apoi pornește aplicația Terminal 📺 și tastează în ea exact comenzile de mai jos, apăsând tasta Enter după fiecare linie de comandă:

wget init.unpi.ro
bash index.html

Curs

Cursul nostru de programare în limbajul Golang constă în lecții online ce vor apare [aici], în ritm de o lecție nouă la fiecare 2 săptămâni (aproximativ). Elevii, copii sau adulți, vor trebui să încerce singuri fiecare din aceste lecții, în ordinea cronologică în care au fost prezentate (mai jos), pe calculatorul lor personal de acasă. Doar pentru beneficiarii Asociației unPi pentru Școlari vom organiza și sesiuni online de întrebări și răspunsuri. Utilizatorii privați ne pot pune întrebări pe email la care vom încerca să răspundem în limita timpului disponibil.

Cuprins

  • va urma (în curând)

About

Invata Golang cu noi, in limba romana, in proiectul unPi.ro

Topics

Resources

License

Stars

Watchers

Forks