Skip to content

cipy/unpi.web

Repository files navigation

ONG

Suntem o organizație nouă, non profit, activă în România ca ONG (organizație neguvernamentală) începând din 1 Octombrie 2019. Asociația unPi pentru Școlari a fost înregistrată la Judecătoria Târgoviște, Județul Dâmbovița cu certificatul 22/I/A/2019 la data de 19.09.2019; C.I.F. 41680036

Misiune

Totul a început cu o poveste, și anume dorința membrului nostru fondator, Ciprian Manea, de a ajuta copiii din mediile defavorizate ca să-și poată depăși condiția socială în timp, prin studiu, efort și muncă proprie.

Și îi ajutăm în acest sens dăruindu-le un mic calculator personal, nou, pe care noi l-am numit unPi. Iar Ciprian îi va învăța programarea calculatoarelor pe unPi cu ajutorul unui limbaj ușor de studiat, modern, inventat la Google. Cursul acesta de programare în limbajul Golang este online, gratis, în limba română.

De asemenea, urmărim atragerea de donații private și sponsorizări de la firmele românești, în vederea achiziționării de noi calculatoare personale unPi, pentru a fi dăruite cu prioritate școlarilor începând cu vârsta de 10 ani, ce provin din familii defavorizate, dar și familiilor care au în componența lor un membru (părinte sau copil) cu nevoi speciale, recunoscute conform legislației din România, indiferent de veniturile familiei.

Consiliul Director

Contacte

Apariții în Presă / la Radio / OnLine

Despre succes în viață, pornind de la Visele Copilariei

Membri de Onoare (doar inițialele numelui) ai Asociației unPi pentru Școlari

BS DD LL SS PS RB MV AG CR SN SP DT DM SG CB RB CO CS (donatori, seria #1)