New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Upduino ICE40UP5k ICEPROG doesnt work. #111

Closed
j0t4 opened this Issue Dec 4, 2017 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@j0t4

j0t4 commented Dec 4, 2017

I tried with rgb example here ...
https://github.com/cliffordwolf/icestorm/tree/master/examples/up5k_rgb

I used the same connections as a working setup with Lattice Diamond programmer, FTDI2232H (channel A).

I get no errors on "sudo make prog" after successful "make", but fpga don't get programmed.
I can see ft2232 pins "talk" to fpga board when i type "sudo make prog" with a logic analyzer but I have no experience with SPI or jtag to go further.

Someone has a working setup with RGB example trough "Makefile" and "make prog" con FTDI2232?
THanks

@daveshah1

This comment has been minimized.

Contributor

daveshah1 commented Dec 4, 2017

I suspect the problem is that the example "make prog" is set up to program SRAM, not flash. Either remove the flash CS jumper and swap MISO and MOSI to program SRAM, or change the target Makefile from

$(ICEPROG) -S $<

to

$(ICEPROG) $<
@j0t4

This comment has been minimized.

j0t4 commented Dec 5, 2017

Thanks !
Working like a charm!

@j0t4 j0t4 closed this Dec 5, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment