Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

cmsimple-xh backed bug #326

Closed
zaydharith opened this issue Oct 28, 2017 · 10 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@zaydharith
Copy link

commented Oct 28, 2017

Hello every body,
after installation of cmsimple-xh 1.7.1
i have have a problem to access the backend
when i login and try to click to a page or to plugin, the backen disapear and return to the fontend and i am disconnected .
please , can someone help me?

@cmb69 cmb69 added the question label Oct 28, 2017

@cmb69

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Oct 28, 2017

I assume that the login actually didn't work. I suggest that you enable debug mode, which likely shows something like "Cannot send headers; headers already sent in …"

@cmb69 cmb69 added the feedback label Oct 28, 2017

@zaydharith

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Oct 28, 2017

Please how can I do (enable debug mode,) it? I am a big biginner.
I have a file in userfiles/download/XHdebug.txt and wen I download it, I find only the digit 6 in this file.

@cmb69

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Oct 28, 2017

I have a file in userfiles/download/XHdebug.txt

Just rename this file to userfiles/donwloads/_XHdebug.txt (i.e. add an underscore to the filename) to enable debug mode.

@zaydharith

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Oct 28, 2017

OK thank you very ,much I do it
and I have this:

**WARNING: get_headers(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0
/var/www/vhosts/7/109994/webspace/....../domain.org/cmsimple/adminfuncs.php:196
WARNING: get_headers(): This function may only be used against URLs
/var/www/vhosts/7/109994/webspace/......./domain.org/cmsimple/adminfuncs.php:196
XH-DEPRECATED: Function editmenu() is deprecated
/var/www/vhosts/7/109994/webspace/......../domain.org/templates/h5000/template.htm:119
XH-DEPRECATED: Function editmenu() is deprecated
/var/www/vhosts/7/109994/webspace/..../domain.org/templates/h5000/template.htm:119**
@zaydharith

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Oct 28, 2017

Please does some one had already met this poblem and fixt it ? I need your help

@zaydharith

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Oct 28, 2017

I have this secon d problem too:

WARNING: session_start(): open(/tmp/sess_6cfca4a9a3034420f, O_RDWR) failed: Permission denied (13)
/var/www/vhosts/7/109994/webspace/httpdocs/fdomain.org/cmsimple/functions.php:2678

**```
function XH_startSession()
{
global $pth;

if (session_id() == '') {
    $sessionName = 'XH_' . bin2hex(CMSIMPLE_ROOT);
    file_put_contents("{$pth['folder']['cmsimple']}.sessionname", $sessionName);
    session_name($sessionName);
    session_start();
}

}

@cmb69

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Oct 28, 2017

WARNING: session_start(): open(/tmp/sess_6cfca4a9a3034420f, O_RDWR) failed: Permission denied (13)
/var/www/vhosts/7/109994/webspace/httpdocs/fdomain.org/cmsimple/functions.php:2678

Ah, that's the real problem. Apparently, the configured session.save_path is not writable. If you're not the server admin, you have to contact them to fix this.

The other warnings are minor issues. I suggest to fix the session storage problem first.

@cmb69

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Nov 6, 2017

Seems this poblem has been solved (one way or another) – closing.

@cmb69 cmb69 closed this Nov 6, 2017

@zaydharith

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Nov 7, 2017

I fix the session storage problem and every thing is ok now thank you

@cmb69

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Nov 7, 2017

Great!

@cmb69 cmb69 removed the feedback label Jan 5, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.