simpleCov not work with spork #155

Closed
zlx opened this Issue Aug 8, 2012 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@zlx

zlx commented Aug 8, 2012

hi all

I'm work with spork and simplecov. But when I start spork, the simplecov not work(without spork, simplecov work).

do as Spork doesn't seem to run SimpleCov correctly with RSpec and Rails
and when I run Rspec spec, It output Coverage report generated for RSpec to /home/soffolk/buychina/coverage. 9 / 18 LOC (50.0%) covered. of course it's unnormal.

Does anyone know how to solve it.

_my env_

simplecov  0.6.2
spork 1.0.0rc3
@colszowka

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@colszowka

colszowka Aug 12, 2012

Owner

The latest version of simplecov is 0.6.4. Apart from that, please post your error report in the existing #42 to avoid duplicate discussions of the matter. FWIW it seems to me that the folks over there have simplecov running fine with spork, so please double check your configuration against the one you linked as well. Thanks!

Owner

colszowka commented Aug 12, 2012

The latest version of simplecov is 0.6.4. Apart from that, please post your error report in the existing #42 to avoid duplicate discussions of the matter. FWIW it seems to me that the folks over there have simplecov running fine with spork, so please double check your configuration against the one you linked as well. Thanks!

@colszowka colszowka closed this Aug 12, 2012

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment