New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

`--no-load` is ignored with `--test` #2603

Closed
rikvdkleij opened this Issue Sep 16, 2016 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@rikvdkleij

rikvdkleij commented Sep 16, 2016

Expected

When starting repl with:
stack repl --no-load --test
I expect no prompt which asks for which module to load

Actual

I get prompt which ask which module to load.

Looks like a regression issue.

Stack version

stack-1.2.0 via Ubuntu repo

@mgsloan

This comment has been minimized.

Collaborator

mgsloan commented Oct 6, 2016

Hi, thanks for the report!

Can you please try with the git version of stack, or perhaps even the latest stable? stack upgrade --git and stack upgrade, respectively. I believe that this is already fixed.

@mgsloan mgsloan added this to the Support milestone Oct 6, 2016

@mgsloan

This comment has been minimized.

Collaborator

mgsloan commented Oct 6, 2016

Nevermind, I can reproduce the issue! Working on a fix.

@mgsloan mgsloan modified the milestones: P1: Must, Support Oct 6, 2016

@mgsloan mgsloan added the type: bug label Oct 6, 2016

@rikvdkleij

This comment has been minimized.

rikvdkleij commented Oct 6, 2016

Thanks! I can also still reproduce this issue with version,
Version 1.2.0, Git revision 241cd07d576d9c0c0e712e83d947e3dd64541c42

@mgsloan

This comment has been minimized.

Collaborator

mgsloan commented Oct 6, 2016

Fixed! Not sure how that regressed, thanks a bunch for the report!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment