Dependencies for require-dev packages are not installed #1565

Closed
coudenysj opened this Issue Feb 6, 2013 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
1 participant

I'm trying to install phpdocumentor/phpdocumentor (which is defined in require-dev), but it seems like the package dependencies packages can not be found.

composer update --dev
Loading composer repositories with package information
Updating dependencies
Nothing to install or update
Loading composer repositories with package information
Updating dev dependencies
Your requirements could not be resolved to an installable set of packages.

  Problem 1
    - Installation request for phpdocumentor/phpdocumentor dev-develop -> satisfiable by phpdocumentor/phpdocumentor dev-develop.
    - phpdocumentor/phpdocumentor dev-develop requires nikic/php-parser dev-master -> no matching package found.

Potential causes:
 - A typo in the package name
 - The package is not available in a stable-enough version according to your minimum-stability setting
   see <https://groups.google.com/d/topic/composer-dev/_g3ASeIFlrc/discussion> for more details.

Read <http://getcomposer.org/doc/articles/troubleshooting.md> for further common problems.

When I add the nikic/php-parser dependency, it just complaints about the next package.

composer update --dev
Loading composer repositories with package information
Updating dependencies
Nothing to install or update
Loading composer repositories with package information
Updating dev dependencies
Your requirements could not be resolved to an installable set of packages.

  Problem 1
    - Installation request for phpdocumentor/phpdocumentor dev-develop -> satisfiable by phpdocumentor/phpdocumentor dev-develop.
    - phpdocumentor/phpdocumentor dev-develop requires phpdocumentor/fileset 1.0.0-beta2 -> no matching package found.

Potential causes:
 - A typo in the package name
 - The package is not available in a stable-enough version according to your minimum-stability setting
   see <https://groups.google.com/d/topic/composer-dev/_g3ASeIFlrc/discussion> for more details.

Read <http://getcomposer.org/doc/articles/troubleshooting.md> for further common problems.

Is this a bug, a limitation, or am I just doing something wrong :-).

I was convinced "minimum-stability": "dev", was defined. It was not.

Sorry for the ticket, my bad.

coudenysj closed this Feb 6, 2013

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment