Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Already-running detection still deletes process-id file #3084

Closed
Quiark opened this Issue May 8, 2018 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@Quiark
Copy link
Contributor

Quiark commented May 8, 2018

Corda node manages the process-id in node directory to prevent running multiple instances. But the file gets deleted on second start of the node, making the 3rd start possible.

  1. start corda node. It runs normally and creates process-id
  2. start corda node. It stops and complains that it's already running and deletes process-id (<-- that's where you're wrong, kiddo)
  3. start corda node. It does not complain but doesn't start normally because (1) is already running
@joeldudleyr3

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

joeldudleyr3 commented May 8, 2018

Thanks. Raised here: https://r3-cev.atlassian.net/browse/CORDA-1455. Can you confirm this is on Corda 3.1?

@Quiark

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

Quiark commented May 9, 2018

yes

@joeldudleyr3

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

joeldudleyr3 commented May 11, 2018

@Quiark Resolved :)

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.