Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

systemd mount service not enabled #2569

Closed
jansmets opened this Issue Mar 20, 2019 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@jansmets
Copy link

jansmets commented Mar 20, 2019

Broken in latest alpha - 2079.0.0 and still works in latest beta 2051.2.0

Likely a problem with the \x2d escape for the '-' in the directory name.

Ignition boot log says this is enabled

Mar 20 10:00:54 localhost ignition[560]: files: op(b): [started] enabling unit "mnt-persistent\\x2dvolume.mount"

but it's actually not

Loaded: loaded (/etc/systemd/system/mnt-persistent\x2dvolume.mount; disabled; vendor preset: disabled)

part of ignition config :

"systemd": {
   "units": [
   {
   "contents": "[Unit]\nDescription=mnt-persistent-volume\n[Mount]\nWhat=/dev/sda1\nWhere=/mnt/persistent-volume\nType=xfs\n[Install]\nWantedBy=kubelet.service\n",
   "enabled": true,
   "name": "mnt-persistent\\x2dvolume.mount"
   },
...
@dm0-

This comment has been minimized.

Copy link
Member

dm0- commented Mar 21, 2019

This should be fixed in the update that rolls out on Tuesday. Thanks for testing alpha.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.