Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with
or
.
Download ZIP
Branch: master
Fetching contributors…

Cannot retrieve contributors at this time

executable file 82 lines (67 sloc) 1.778 kB
#!/bin/sh
AUTOMAKE_FLAGS="--add-missing --copy --force --foreign --warning=portability"
ACLOCAL_FLAGS="-I m4"
AUTOCONF_CLAGS="--warnings=error --force"
ARGV0=$0
ARGS="$@"
die() { echo "$@"; exit 1; }
run() {
echo "$ARGV0: running \`$@' $ARGS"
$@ $ARGS
}
# Try to locate a program by using which, and verify that the file is an
# executable
locate_binary() {
for f in $@
do
file=`which $f 2>/dev/null | grep -v '^no '`
if test -n "$file" -a -x "$file"; then
echo $file
return 0
fi
done
echo ""
return 1
}
if test -f config/pre_hook.sh
then
. config/pre_hook.sh
fi
if [ -d .git ]
then
mkdir m4 > /dev/zero 2>&1
perl config/version.pl || die "Failed to run config/version.pl"
fi
# Try to detect the supported binaries if the user didn't
# override that by pushing the environment variable
if test x$ACLOCAL = x; then
ACLOCAL=`locate_binary aclocal-1.11 aclocal-1.10 aclocal`
if test x$ACLOCAL = x; then
die "Did not find a supported aclocal"
fi
fi
if test x$AUTOMAKE = x; then
AUTOMAKE=`locate_binary automake-1.11 automake-1.10 automake`
if test x$AUTOMAKE = x; then
die "Did not find a supported automake"
fi
fi
if test x$AUTOCONF = x; then
AUTOCONF=`locate_binary autoconf`
if test x$AUTOCONF = x; then
die "Did not find a supported autoconf"
fi
fi
run $ACLOCAL $ACLOCAL_FLAGS || die "Can't execute aclocal"
run $AUTOMAKE $AUTOMAKE_FLAGS || die "Can't execute automake"
run $AUTOCONF $AUTOCONF_FLAGS || die "Can't execute autoconf"
if test -f config/post_hook.sh
then
. config/post_hook.sh
fi
echo "---"
echo "Configured with the following tools:"
echo " * `$ACLOCAL --version | head -1`"
echo " * `$AUTOMAKE --version | head -1`"
echo " * `$AUTOCONF --version | head -1`"
echo "---"
Jump to Line
Something went wrong with that request. Please try again.