Permalink
Fetching contributors…
Cannot retrieve contributors at this time
62 lines (61 sloc) 3.21 KB
sudo: false
language: cpp
compiler:
- g++
- clang
env:
- BOOST_VER=1.59.0 BUILD_SHARED_LIBS="ON" CMAKE_BUILD_TYPE="Release" ENABLE_HTTPS="ON" Uri_BUILD_TESTS=OFF Uri_DISABLE_LIBCXX=YES
- BOOST_VER=1.59.0 BUILD_SHARED_LIBS="ON" CMAKE_BUILD_TYPE="Release" ENABLE_HTTPS="OFF" Uri_BUILD_TESTS=OFF Uri_DISABLE_LIBCXX=YES
- BOOST_VER=1.59.0 BUILD_SHARED_LIBS="ON" CMAKE_BUILD_TYPE="Debug" ENABLE_HTTPS="ON" Uri_BUILD_TESTS=OFF Uri_DISABLE_LIBCXX=YES
- BOOST_VER=1.59.0 BUILD_SHARED_LIBS="ON" CMAKE_BUILD_TYPE="Debug" ENABLE_HTTPS="OFF" Uri_BUILD_TESTS=OFF Uri_DISABLE_LIBCXX=YES
- BOOST_VER=1.59.0 BUILD_SHARED_LIBS="OFF" CMAKE_BUILD_TYPE="Release" ENABLE_HTTPS="ON" Uri_BUILD_TESTS=OFF Uri_DISABLE_LIBCXX=YES
- BOOST_VER=1.59.0 BUILD_SHARED_LIBS="OFF" CMAKE_BUILD_TYPE="Release" ENABLE_HTTPS="OFF" Uri_BUILD_TESTS=OFF Uri_DISABLE_LIBCXX=YES
- BOOST_VER=1.59.0 BUILD_SHARED_LIBS="OFF" CMAKE_BUILD_TYPE="Debug" ENABLE_HTTPS="ON" Uri_BUILD_TESTS=OFF Uri_DISABLE_LIBCXX=YES
- BOOST_VER=1.59.0 BUILD_SHARED_LIBS="OFF" CMAKE_BUILD_TYPE="Debug" ENABLE_HTTPS="OFF" Uri_BUILD_TESTS=OFF Uri_DISABLE_LIBCXX=YES
# Support the sanitizers in clang only
# - BOOST_VER=1.59.0 BUILD_SHARED_LIBS="OFF" CMAKE_BUILD_TYPE="Debug" ENABLE_HTTPS="ON" CMAKE_CXX_FLAGS="-fsanitize=thread"
# - BOOST_VER=1.59.0 BUILD_SHARED_LIBS="OFF" CMAKE_BUILD_TYPE="Debug" ENABLE_HTTPS="ON" CMAKE_CXX_FLAGS="-fsanitize=address"
# TODO(deanberris): It seems Boost is not msan-clean yet; report bugs and maybe fix?
#- BOOST_VER=1.59.0 BUILD_SHARED_LIBS="OFF" CMAKE_BUILD_TYPE="Debug" ENABLE_HTTPS="ON" CMAKE_CXX_FLAGS="-fsanitize=memory -fsanitize-memory-track-origins=2"
# matrix:
# exclude:
# - compiler: g++
# env: BOOST_VER=1.59.0 BUILD_SHARED_LIBS="OFF" CMAKE_BUILD_TYPE="Debug" ENABLE_HTTPS="ON" CMAKE_CXX_FLAGS="-fsanitize=thread"
# - compiler: g++
# env: BOOST_VER=1.59.0 BUILD_SHARED_LIBS="OFF" CMAKE_BUILD_TYPE="Debug" ENABLE_HTTPS="ON" CMAKE_CXX_FLAGS="-fsanitize=address"
# TODO(deanberris): It seems Boost is not msan-clean yet; report bugs and maybe fix?
# - compiler: g++
# env: BOOST_VER=1.59.0 BUILD_SHARED_LIBS="OFF" CMAKE_BUILD_TYPE="Debug" ENABLE_HTTPS="ON" CMAKE_CXX_FLAGS="-fsanitize=memory -fsanitize-memory-track-origins=2"
install:
- mkdir -p ${HOME}/bin
- if [ "${CC}" = "gcc" ]; then export TOOLSET="gcc"; ln -s `which g++-4.8` ${HOME}/bin/g++;
ln -s `which gcc-4.8` ${HOME}/bin/gcc; fi
- if [ "${CC}" = "clang" ]; then export TOOLSET="clang"; ln -s `which clang-3.6` ${HOME}/bin/clang;
ln -s `which clang++-3.6` ${HOME}/bin/clang++; fi
- export BOOST_VERSION=${BOOST_VER//./_}
- export PATH=${HOME}/bin:${PATH}
- travis_wait ./install-boost.sh
- export BOOST_ROOT=${HOME}/${CC}-boost_${BOOST_VER//./_}
- "${CXX} --version"
cache:
directories:
- "${HOME}/${CC}-boost_${BOOST_VER//./_}"
script:
- pwd
- sh -x build.sh
after_failure:
- cat build/Testing/Temporary/LastTest.log
addons:
apt:
sources:
- ubuntu-toolchain-r-test
- llvm-toolchain-precise-3.6
- kalakris-cmake
packages:
- gcc-4.8
- g++-4.8
- clang-3.6
- cmake
notifications:
slack:
secure: Y7lLjqZ83+b/jaJ5+EKwvgCDeERi4bVbDn9tLp8sieTdu+ENsPI+JmLYSXZXPpe7JrItrXW6uJJXN2wG1h7au4mpVVTghd31HBzuzrqVxDphWPhp16NYzvbAgQQRBXvFVvfSdW/Kb/n2fX6xDApY0t6vNREb/GKg0GyzESb4ZjU=