New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

[studio-ui] MS Edge CSRF token not set properly #1680

Closed
jvega190 opened this Issue Dec 8, 2017 · 2 comments

Comments

2 participants
@jvega190
Member

jvega190 commented Dec 8, 2017

CSRF Token should be set on all POST requests in order to authenticate

MS Edge is not setting properly the cookie, so requests are not working

Happening in Microsoft Edge

@sumerjabri sumerjabri added this to Backlog in Crafter CMS v3.0.x via automation Dec 8, 2017

@sumerjabri sumerjabri added this to the Crafter CMS v3.0.4 milestone Dec 8, 2017

@jvega190 jvega190 moved this from Backlog to In Progress in Crafter CMS v3.0.x Dec 8, 2017

@jvega190

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@jvega190
Member

jvega190 commented Dec 8, 2017

@jvega190

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@jvega190
Member

jvega190 commented Dec 8, 2017

@jvega190 jvega190 moved this from In Progress to Test & Validate in Crafter CMS v3.0.x Dec 11, 2017

@jvega190 jvega190 closed this Dec 12, 2017

Crafter CMS v3.0.x automation moved this from Test & Validate to Completed Dec 12, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment