Permalink
Switch branches/tags
Nothing to show
Commits on Nov 23, 2011
  1. On Lion, the location of python.h is different (apparently, haven't c…

    …hecked 10.6)
    Victor Ng committed Nov 23, 2011
  2. re-added the framework options

    Victor Ng committed Nov 23, 2011
  3. disabled python framework builds manually

    Victor Ng committed Nov 23, 2011
Commits on Nov 22, 2011
  1. Fix processing of netbeans messages

    Processing of netbeans messages in macvim has been broken since
    b4winckler/macvim@1e08012 due to that
    processing being moved to gui_x11.c. Add similar block to gui_macvim.m
    to restore the processing of netbeans messages.
    ervandew committed with b4winckler Nov 21, 2011
Commits on Nov 10, 2011
  1. Snapshot 63

    b4winckler committed Nov 10, 2011
  2. Merge branch 'vim'

    Conflicts:
    	src/option.c
    b4winckler committed Nov 10, 2011
Commits on Oct 26, 2011
  1. updated for version 7.3.353

    Problem:    Missing part of the urxvt patch.
    Solution:   Add the change in term.c
    brammool committed Oct 26, 2011
  2. updated for version 7.3.352

    Problem:    When completing methods dict functions and script-local functions
    	    get in the way.
    Solution:   Sort function names starting with "<" to the end. (Yasuhiro
    	    Matsumoto)
    brammool committed Oct 26, 2011
  3. updated for version 7.3.351

    Problem:    Text formatting uses start of insert position when it should not.
    	    (Peter Wagenaar)
    Solution:   Do not use Insstart when intentionally formatting.
    brammool committed Oct 26, 2011
  4. updated for version 7.3.350

    Problem:    Block of code after ":lua << EOF" may not work. (Paul Isambert)
    Solution:   Recognize the ":lua" command, skip to EOF.
    brammool committed Oct 26, 2011
  5. updated for version 7.3.349

    Problem:    When running out of memory during startup trying to open a
    	    swapfile will loop forever.
    Solution:   Let findswapname() set dirp to NULL if out of memory.
    brammool committed Oct 26, 2011
  6. updated for version 7.3.348

    Problem:    "call range(1, 947948399)" causes a crash. (ZyX)
    Solution:   Avoid a loop in the out of memory message.
    brammool committed Oct 26, 2011
  7. updated for version 7.3.347

    Problem:    When dropping text from a browser on Vim it receives HTML even
    	    though "html" is excluded from 'clipboard'. (Andrei Avk)
    Solution:   Fix the condition for TARGET_HTML.
    brammool committed Oct 26, 2011
Commits on Oct 20, 2011
  1. Updated runtime files.

    brammool committed Oct 20, 2011
  2. updated for version 7.3.346

    Problem:    It's hard to test netbeans commands.
    Solution:   Process netbeans commands after :sleep. (Xavier de Gaye)
    brammool committed Oct 20, 2011
  3. updated for version 7.3.345

    brammool committed Oct 20, 2011
  4. updated for version 7.3.344

    Problem:    Problem with GUI startup related to XInitThreads.
    Solution:   Use read() and write() instead of fputs() and fread(). (James
    	    Vega)
    brammool committed Oct 20, 2011
  5. updated for version 7.3.343

    Problem:    No mouse support for urxvt.
    Solution:   Implement urxvt mouse support, also for > 252 columns.  (Yiding
    	    Jia)
    brammool committed Oct 20, 2011
  6. updated for version 7.3.342

    Problem:    Code not in Vim style.
    Solution:   Fix the style. (Elias Diem)
    brammool committed Oct 20, 2011
  7. updated for version 7.3.341

    Problem:    Local help files are only listed in help.txt, not in translated
    	    help files.
    Solution:   Also find translated help files. (Yasuhiro Matsumoto)
    brammool committed Oct 20, 2011
  8. updated for version 7.3.340

    Problem:    When 'verbosefile' is set ftplugof.vim can give an error.
    Solution:   Only remove filetypeplugin autocommands when they exist. (Yasuhiro
    	    Matsumoto)
    brammool committed Oct 20, 2011