Skip to content

strange behavior after 0803e317e1 commit #172

Closed
armed opened this Issue Nov 24, 2012 · 1 comment

2 participants

@armed
armed commented Nov 24, 2012

After applying latest changeset from 0803e31 I've got some error messages:

not working ls-remote at all

~ nvm ls-remote
nvm_ls_remote:local:10: not valid in this context: v0.1.15

Can't install without specifiyng full version number

~ nvm install 0.9
nvm_ls_remote:local:10: not valid in this context: v0.9.1
######################################################################## 100,0%
Checksums do not match.
Binary download failed, trying source.
Additional options while compiling: 
nvm: install 0.9 failed!

But install with full version number is working

~ nvm install 0.9.3
######################################################################## 100,0%
Now using node v0.9.3

My environment: OS X 10.8.2 + oh-my-zsh (latest)

@armed
armed commented Nov 24, 2012

Switched from zsh to bash and got grep errors:

$ nvm ls-remote
grep: .*: No such file or directory
       N/A
$ nvm install 0.9
grep: ^v: No such file or directory
grep: 0.9: No such file or directory
grep: node-N/A-darwin-x64.tar.gz: No such file or directory
######################################################################## 100.0%
Checksums do not match.
Binary download failed, trying source.
Additional options while compiling: 
grep: 200 OK: No such file or directory
grep: 200 OK: No such file or directory
nvm: install N/A failed!
@Marsup Marsup referenced this issue Nov 27, 2012
Merged

Fix #172 on ZSH #175

@creationix creationix pushed a commit that closed this issue Dec 5, 2012
@Marsup Marsup Fix #172 on ZSH 2662840
@creationix creationix closed this in 2662840 Dec 5, 2012
@trynity trynity pushed a commit to trynity/nvm that referenced this issue Nov 29, 2014
@Marsup Marsup Fix #172 on ZSH 3341348
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.