Wp 3.5 update / slideshow / theme settings #37

Closed
jcircle opened this Issue Dec 11, 2012 · 22 comments

Comments

Projects
None yet
5 participants

jcircle commented Dec 11, 2012

The free and pro versions of CC slideshow stopped rotating after the WP 3.5 update

jcircle commented Dec 11, 2012

Also under theme settings, there is bullets on the options making them hard to read.

jcircle commented Dec 11, 2012

The CSS tab, light box script fails under the free version

jcircle commented Dec 11, 2012

List post content over functions fail to show content boxes Free and Pro.

slaFFik was assigned Dec 12, 2012

Contributor

slaFFik commented Dec 12, 2012

The CSS tab, light box script fails under the free version

Don't understand this point. Could you clarify please?

just tested with wp 3.5 and newest CC (pro, as of the current pro version the free version will be made)..

and it worked for me.. :-?

  • also with newest buddypress it worked *

@jcircle - what exactly was going wrong? or was it just the last free version from the repo?

please check from the current pro repo if you have the same problem..

new CC free version 1.11 is just ready here now.

@jcircle - please can you test now if you have any of the above issues?

jcircle commented Dec 12, 2012

I was not pulling from the repo, I was talking about current user versions. I will test the repo version today.

@slaFFik the lightbox script under the css tab when you click and it expands (free version only) fails on the current released version (users) If this has been fixed in the repo great its a none issue.

Contributor

slaFFik commented Dec 13, 2012

Fixed, Soon will be deployed here to free version

espoir commented Dec 13, 2012

Yes, I had the same problems after updating to WP 3.5

just uploaded the new version for CC free. slava fixed a lot of issues, cheers!

@slaFFik - the slideshow works, but the thumbnail previews in the slideshow are all selected - they have all the class selected..

espoir commented Dec 16, 2012

Thanks all for your efforts & support.

I've just tried the new free version, the slider is working fine now but a new issue occurred: when hovering over any menu that has a sub menu, the sub menu always appears under the home menu item.

Contributor

slaFFik commented Dec 17, 2012

Will test that and fix.

espoir commented Dec 17, 2012

I didn't get it! You mean it's fixed? I retried it on a clean installation and still the menu issue.

@espoir i will merge the new free version now and commit here. (the main development happens on the pro repository first)

@slaFFik thanks! will test :)

espoir commented Dec 17, 2012

Ah Okay ... Thank you :)

please test now :)

espoir commented Dec 17, 2012

Great! Now everything is ok :) Thank you Konrad! :)

Big THANKS to @slaFFik - great work!

last issue i noticed:
the thumbnail previews in the slideshow are all selected - they have all the class selected..

Contributor

slaFFik commented Dec 18, 2012

Fixed. In Pro repo. Will be here soon (hopefully today).

READY!

just comitted slava's last fixes and a last little slideshow css fix.. whew..

Fix for Pro verison coming? The "light box" script for theme settings still does not work (Pro version 1.11). I tried on a fresh WP install with no plugins activated, still the same issue.

slaFFik was unassigned by jcircle Mar 3, 2016

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment