Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Open Selector Playground - Select element (Tooltips) #1351

Closed
pgroot91 opened this issue Feb 20, 2018 · 6 comments

Comments

3 participants
@pgroot91
Copy link

commented Feb 20, 2018

Open Selector Playground - Select element (Tooltips)

Operating System: Windows 10
Cypress Version: 2.0.2
Browser Version: Chrome 64 (64 bits)

Is this a Feature or Bug?

Bug (ish)

Current behavior:

The tooltips are showing correctly above the fold of the viewport. Result that the tooltips are floating somewhere above the fold when you are selecting/inspecting something under the fold.

Expected behavior:

The tooltips showing correctly also under the fold.

See attachments:

qa - cypress

@pgroot91 pgroot91 changed the title [BUG] Open Selector Playground - Viewport - Tooltips Open Selector Playground > Viewport ? > Tooltips Feb 20, 2018

@pgroot91 pgroot91 changed the title Open Selector Playground > Viewport ? > Tooltips Open Selector Playground > Viewport > Tooltips Feb 20, 2018

@pgroot91 pgroot91 changed the title Open Selector Playground > Viewport > Tooltips Open Selector Playground - Select element (Tooltips) Feb 20, 2018

@pgroot91

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Feb 28, 2018

After running the example_spec.js file i realised the issue with the tooltips are not in the kitchen Sink demo. So i have the feeling our application is breaking the the tooltips in Cypress.

@jennifer-shehane

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Mar 1, 2018

@chrisbreiding did look into this the other day. Were you able to recreate the issue Chris?

@chrisbreiding

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

commented Mar 1, 2018

I was able to find an instance of this using the Cypress dashboard, but I haven't been able to boil it down to a simple reproduction or figure out what exactly is causing it.

@jennifer-shehane

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Jan 25, 2019

Unfortunately we'll have to close this issue if no reproducible example is provided. Can you provide a way to reproduce this?

@cypress-bot

This comment has been minimized.

Copy link

commented Mar 20, 2019

The code for this is done in cypress-io/cypress#3668, but has yet to be released.
We'll update this issue and reference the changelog when it's released.

@cypress-bot

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 17, 2019

Released in 3.3.0.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.