Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Bug: Problems with */../ in Explorer #2510

Closed
JavkhlanK opened this issue Apr 20, 2019 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@JavkhlanK
Copy link

commented Apr 20, 2019

What happened?

If you use */../ in Explorer, the storage informations and the permissions are bugging.

What did you expect to happen?

I thought it would show the informations normally

How can I reproduce the issue?

Try adding /../ to some locations (e.g. /storage/emulated/0/../../)

Comments

SD Maid

Version: 4.14.2 (41402)
Unlocker: 4.3.7 (40307) (true)

Device

Root: RootContext(rootState=Root(state=UNAVAILABLE)
Fingerprint: samsung/a5xeltexx/a5xelte:7.0/NRD90M/A510FXXS7CSA1:user/release-keys

@JavkhlanK

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Apr 20, 2019

Screenshot_20190420-170424
Screenshot_20190420-170413

@d4rken d4rken added this to the Next Tasks milestone Apr 23, 2019

@d4rken d4rken modified the milestones: Next Tasks, v4.14.11 May 16, 2019

@d4rken d4rken closed this May 17, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.