Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Bug: Android 10 - Slow performance #2557

Open
mcl21014 opened this issue May 8, 2019 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@mcl21014
Copy link

commented May 8, 2019

What happened?

I go to use a tool, such as the CorpseFinder, and the device lags like heck. The UI even lags.

What did you expect to happen?

No noticable lag in SD Maid, the system, or UI.

How can I reproduce the issue?

Use any tool as far as I'm aware. Not reproducable 100% of the time but most of the time. Not yet sure of the circumstances.

Comments

Running Q Beta 3.

SD Maid

Version: 4.14.8 (41408)
Unlocker: 4.3.7 (40307) (true)

Device

Root: RootContext(rootState=Root(state=ROOTED)
Fingerprint: google/marlin/marlin:10/QPP3.190404.015/5505587:user/release-keys

@d4rken

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

commented May 9, 2019

What does the progress bar display when it's bring slow?

I'll likely need a debug recording from SD Maid with a simultaneous logcat recording to debug this.

@mcl21014

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented May 9, 2019

Ok. Will do soon as I get to my beta testing device.

@mcl21014

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented May 10, 2019

Here is a log of slow analysis via the SystemCleaner. I didn't delete anything, though. https://mega.nz/#!Ld0HgSpB!_pNUVN68imf_S5gbZwt8WCaKc40YbFT5-DzeZX-4-PA

@d4rken d4rken added this to the Next Tasks milestone May 16, 2019

@d4rken d4rken added the c: Core label May 16, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.