New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Several simple tests randomly timeout on vm-precomp-win-simarm64-2-4-be #31083

Closed
stefantsov opened this Issue Oct 12, 2017 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@stefantsov
Contributor

stefantsov commented Oct 12, 2017

Several different tests that should be quick to run timeout on vm-precomp-win-simarm64-2-4-be randomly. Here are some instances of this issue:

  • Build 2874. The test is co19/LibTest/typed_data/Int16List/buffer_A01_t01.
  • Build 2871. The test is co19/Utils/tests/Expect/isFalse_A01_t01.
  • Build 2870. The test is co19/LibTest/typed_data/Int64List/firstWhere_A03_t01.

These tests don't show up in the Top 10 of slowest tests on the bot for other builds. Also, there are no other timeouts on these tests in the last ~50 builds.

@mraleph

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@mraleph

mraleph Nov 3, 2017

Contributor

Duplicate of #29261

Contributor

mraleph commented Nov 3, 2017

Duplicate of #29261

@mraleph mraleph marked this as a duplicate of #29261 Nov 3, 2017

@mraleph mraleph closed this Nov 3, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment