Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Errors&Solutions #4

Open
SepticSpoons opened this Issue Jun 11, 2018 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@SepticSpoons
Copy link

SepticSpoons commented Jun 11, 2018

1."data://"
Cause - Happens when your .fbx has spaces in it. (example: bla bla.fbx)
Solution - Re-build your .fbx without any spaces. (example: bla_bla.fbx or blabla.fbx)

2."-o output error:" Credit @HeartlessSeph
Cause - Happens when your Windows user name has spaces in it.
Solution - Swap profiles/change your Windows username so it doesn't have spaces.

3."FileNotFound on data://"
Cause - Spaces in one of your texture files or textures are not there
Solution - Rename your texture file without any spaces and re-apply it to your model/make sure your textures are within your mods asset directory.

4."[FbxConverter] convert error -1:c:\\\"
Cause - Having no material applied to the mesh at all.
Solution - Apply a material to the mesh even if you're testing it without textures.

5."SubmitItemUpdateResult=k_EResultLimitExceeded"
Cause - Your preview image is too large.
Solution - Delete the preview image from your asset folder or make a new one. (no larger than 600x600 .png)

6."[GraphicsDataBuilder] build error -1073741819:Error_Unknown"
Cause - Mesh is not UV unwrapped.
Solution - UV unwrap your mesh.

7."An error occurred while sending the request. at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()"
Cause - Internet connection error.
Solution - Check your internet connection and make sure you're connected to the internet.

8."Error: The size of the file exceeds 100MB"
Cause - Your .fbx file is greater than the limit. (100MB)
Solution - Lower the size of your .fbx file. (Having an active SS modifier adds to the load and if it's applied on export then this can drastically boost your file size.)

@Tanner555

This comment has been minimized.

Copy link

Tanner555 commented Jun 14, 2018

Thanks for providing this guide! I was trying to build a simple cube model from blender, and I figured out all I needed to do is add a new material and uv unwrap the seems.

@Jazzneo

This comment has been minimized.

Copy link

Jazzneo commented Jun 18, 2018

  1. If the loading screen 100% and Crash
    Cause is Material and Texture tab has a Period Crash the game
    Solution - Remove the peroid off the Texture and Material Example "Green.png" Has to be "Green"
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.