Skip to content
Permalink
Branch: master
Find file Copy path
Find file Copy path
Fetching contributors…
Cannot retrieve contributors at this time
executable file 41 lines (28 sloc) 3.88 KB

Jeg har blitt med på #100DaysOfCode-utfordringen!

Innhold

Oversettelser

বাংলা - 中文 - deutsch - españolfrançais日本語 - 한국어norskpolski - português do Brasil - русскийукраїнськаmd)

Hvis du vil bidra med oversetting av innhold/regler i ditt språk, lag en pull request (eller send meg en DM på Twitter @ka11away), og legg til en undermappe i 'intl'-mappen med de oversatte filene.

Hvis du har bestemt deg for å bli med:

 1. Se den offisielle nettsiden for #100DaysOfCode-bevegelsen. Kom i kontakt med andre på de platformene du ønsker fra denne listen. Her er også en invitasjonslink til 100DaysOfCode på Slack.
 2. Les Join the #100DaysOfCode
 3. Fork dette repo-et og commit daglig til loggen eller til alternativet, R1 Logg (R1 står for Round 1 (runde 1). Eksempel.
 4. Kode minst én time hver dag de neste 100 dagene.
 5. Oppmuntre minst to andre på Twitter hver dag! Gi det videre!
 6. Endre datoen i reglene til den dagen du startet utfordringen.
 7. Slett eksemplene i loggen, eller kommentér dem ut, og skriv ditt eget innhold.
 8. Bruk Twitter til å skrive om fremgangen din hver dag ved å bruke #100DaysOfCode-hashtaggen.
 9. Følg 100DaysOfCode Twitter-botten som retvitrer tweets som inneholder #100DaysOfCode-hashtaggen. Det er en flott måte å holde deg selv motivert på og delta i miljøet. Takk til @amanhimself for å ha laget den!
 10. Viktig: (se nr.4 ovenfor for en spesifik regel om dette) Oppmuntre andre som også holder på med denne utfordringen på Twitter eller en annen platform, ved å oppmuntre dem når de skriver om fremgangen sin og støtt dem hvis de har det vanskelig. På denne måten utvikler vi et miljø som er støttende og effektivt, noe som vil bidra til at flere vellykkes. Det er også da høyere sjanse for at du holder deg til din egen forpliktelse, fordi du raskt blir kjent med andre som også holder på med utfordringen.
 11. Hvis du finner flotte og hjelpsomme ressurser som du tror andre også kan dra nytte av, kan du lage en pull request for å legge dem til i dette repo-et, eller ta kontakt med meg på Twitter (se informasjonen under).

Lyst til å endre vanene dine?

Se #100DaysOfX-utfordringsprojektet. Ved å endre vanene dine kan du endre livet ditt. Husk at den beste tiden for å starte er alltid NÅ.

Jeg anbefaler at du ikke forplikter deg til mer enn 2-3 utfordringer om gangen, ideelt sett 2. Hvis du holder på med #100DaysOfCode som involverer mye mental aktivitet, prøv #100DaysOfHealth, eller #100DaysOfFitness-utfordringene. Det finnes mange andre alternativer på nettsiden, utforsk dem og velg det som passer deg! Språk, skriving, meditasjon, journalistikk, matlaging, og mer!

Annet

 • Hvis du har spørsmål eller ideer angående 100DaysOfCode (eller andre ideer), ta kontakt med meg på Twitter: @ka11away
 • Hvis du liker dette repo-et og synes det er nyttig, gi meg gjerne en ★ stjerne (oppe i høyre hjørne) :)
You can’t perform that action at this time.