CODEC_TYPE_VIDEO undefined #93

Closed
GoogleCodeExporter opened this Issue Mar 15, 2015 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
@GoogleCodeExporter
What steps will reproduce the problem?
1. make 

What is the expected output? What do you see instead?
normal install

What version of the product are you using? On what operating system?
2.0.4

Please provide any additional information below.
make produces "CODEC_TYPE_VIDEO" not defined in 
libffmpegthumbnailer/moviedecoder.cpp.
I had this problem before with other software that
depend on ffmpeg-libraries. This due to the fact
that they changed the name of CODEC_TYPE_VIDEO
to AVMEDIA_TYPE_VIDEO.

Then everythings works;-)
In case you wanted to know

Original issue reported on code.google.com by nicolasf...@gmail.com on 15 Oct 2011 at 1:42

@GoogleCodeExporter

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@GoogleCodeExporter

GoogleCodeExporter Mar 15, 2015

Fixed in version 2.0.7

Original comment by dirk.vdb on 26 Oct 2011 at 6:42

  • Changed state: Fixed
Fixed in version 2.0.7

Original comment by dirk.vdb on 26 Oct 2011 at 6:42

  • Changed state: Fixed
@GoogleCodeExporter

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@GoogleCodeExporter

GoogleCodeExporter Mar 15, 2015

Thanks bro, saved me time.

Original comment by dzee...@gmail.com on 13 Feb 2012 at 5:20

Thanks bro, saved me time.

Original comment by dzee...@gmail.com on 13 Feb 2012 at 5:20

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment