Skip to content

Loading…

DDC-608: Sandbox doesn't work anymore #5116

Closed
doctrinebot opened this Issue · 2 comments

1 participant

@doctrinebot

Jira issue originally created by user dalexandre:

The sandbox can't work, there is a lot of relative path hardcoded to reset first :

require '../../DoctrineORM-2.0.0/Doctrine/Common/ClassLoader.php';

// Set up class loading. You could use different autoloaders, provided by your favorite framework,
// if you want to.
$doctrineClassLoader = new ClassLoader('Doctrine', realpath(*_DIR_* . '/../../DoctrineORM-2.0.0'));
require *_DIR_* .'/../../DoctrineORM-2.0.0/Doctrine/Common/ClassLoader.php';
$classLoader = new \Doctrine\Common\ClassLoader('Doctrine', realpath(*_DIR_* . '/../../DoctrineORM-2.0.0'));
$classLoader->register();

$classLoader = new \Doctrine\Common\ClassLoader('Symfony', realpath(*_DIR_* . '/../../DoctrineORM-2.0.0/vendor'));
$classLoader->register();

But even after set the rights path, we still can't launch the Doctrine Cli :
require(/Symfony/Components/Console/Helper/Helper.php) fail (there is no Symfony components in the package).

If the Symfony Components needs to be included by hand, please update the documentation here : http://www.doctrine-project.org/projects/orm/2.0/docs/reference/introduction/en#sandbox-quickstart

@doctrinebot

Comment created by dalexandre:

Sorry for the noise, seems to be resolved in the master !

Have a nice day anyway ;-)

@doctrinebot

Issue was closed with resolution "Fixed"

@doctrinebot doctrinebot added this to the 2.0-BETA2 milestone
@doctrinebot doctrinebot closed this
@doctrinebot doctrinebot added the Bug label
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.