DDC-953: CLI tools orm:generate-entities --regenerate-entities=1 flag will generate empty entities 50% of time. #5486

Closed
doctrinebot opened this Issue Dec 28, 2010 · 4 comments

2 participants

@doctrinebot

Jira issue originally created by user flynsarmy:

Running the command:
doctrine orm:generate-entities --regenerate-entities=1 --generate-annotations=1 ./

50% of the time my entity will appear as:
<?php

namespace models;

/****

  • models\Role *
  • @Table(name="roles")
  • @Entity(repositoryClass="models\repositories\RoleRepository") */ class Role {

}

The other 50% everything will be in there. In addition, if the --regenerate-entities=1 argument is removed, if I change the data in my YAML schema file for a column (such as changing length=255 to length=50 on a string), the annotations won't be updated when the updated entity is generated. It seems only new fields are being added to the entity files which is why --regenerate-entities=1 was required in the first place.

@doctrinebot

Comment created by @beberlei:

Fixed

@doctrinebot

Comment created by flynsarmy:

This issue is still not fixed in 2.0.1. Simply run orm:generate-entities --regenerate-entities=1 --generate-annotations=1 to replicate.

@doctrinebot

Comment created by @beberlei:

Yes, because this issue is fixed in 2.0.2 not in 2.0.1.

@doctrinebot

Issue was closed with resolution "Fixed"

@beberlei beberlei was assigned by doctrinebot Dec 6, 2015
@doctrinebot doctrinebot added this to the 2.0.2 milestone Dec 6, 2015
@doctrinebot doctrinebot closed this Dec 6, 2015
@doctrinebot doctrinebot added the Bug label Dec 7, 2015
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment